نوشته شده توسط : رز

توضیح مهران مدیری درباره فیلم حاشیه‌ساز
 
 
انتشار فیلم کوتاه مهران مدیری در نقد برنامه‌های ماهواره‌ای هم‌چنان خبرساز است. تداوم حاشیه‌های انتشار این فیلم باعث شد امروز مدیری با نگارش نامه‌ای خطاب به مخاطبانش، توضیحاتی را درباره‌ی آن ارائه دهد. وی در این نامه تاکید کرده است که پیگیر چگونگی انتشار این فیلم است.

 

alt

 

 



چندی پیش فیلمی از مهران مدیری در اینترنت پخش شد که سی دی‌ها آن نیز توسط دست فروشان در خیابان ها به فروش ‌رسید. این فیلم که در نقد برنامه‌‌های شبکه‌های ماهواره‌ای است از یک طرف به شدت مورد توجه برخی رسانه‌های داخلی قرار گرفت و از طرف دیگر از سوی برخی مجریان شبکه های ماهواره‌ای فارسی زبان انتقادات تندی به آن صورت گرفت.

علیرضا نوری زاده و شهرام همایون از منتقدین این فیلم بودند و پس از انتشار آن شدید‎ترین انتقادات را به مهران مدیری وارد کردند. در این بین برخی رسانه‌های داخلی نیز فیلم مذکور را مبتذل خواندند.

اما امروز مهران مدیری نامه‌های خطاب به مردم منتشر کرد که حاوی توضیحاتی راجع به این فیلم است. مدیری در این نامه اعلام کرد که از چگونگی انتشار فیلم کاملا بی اطلاع بوده و با جدیت پیگیر چگونگی انتشار آن است.

متن این نامه که با عبارت «به‌نام زیبایی» آغاز شده و به امضای مهران مدیری رسیده، به شرح زیر است:

« نکته‌ای کوتاه با مردم عزیزم...

در اردیبهشت‌ سال 1387، یعنی حدودا یک‌ ماه پس از پخش سریال «مرد هزار چهره»، طراحی چند سی‌دی برای تولید در شبکه‌ی نمایش خانگی را شروع کردم که یکی از آن‌ها موضوع ماهواره بود.

پس از مرحله‌ی نگارش، فیلمبرداری را شروع کردیم که در شهریور ماه سال 87 به اتمام رسید.

قبل از این‌که مونتاژ، ساخت تیتراژ و موسیقی این آثار شروع شود، پیشنهاد ساخت سریال «مرد دو هزار چهره» به ما داده شد و ساخت این سریال آغاز شد و کلا از پخش این سی‌دی‌ها منصرف شدیم، تا این‌که چند هفته پیش، یکی از همکاران در پروژه‌ی «قهوه تلخ»، سی‌دی ماهواره را برای من فرستاد و گفت از یک دستفروش خریداری کرده است.

نمی‌دانم چگونه این سی‌دی به بیرون راه پیدا کرده، به شبکه‌ی قاچاق رسیده و با این سرعت توانسته‌اند برای آن جلد بسازند، اسم بگذارند و حتی امضای من در «قهوه تلخ» را پشت آن چاپ کنند.

این موضوع به شدت در حال پیگیری است که به زودی توسط مطبوعات به اطلاع شما خواهد رسید. »



:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 101
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

شیوه دشمن در مهندسی جنگ نرم

 

اقدامات خصمانه آمریکا علیه اسلام و انقلاب اسلامی ایران و ملت‌های مسلمان جهان جای هیچ‌گونه سهل‌انگاری و غفلتی را برای مسوولان در اتخاذ راهبردهای اصولی و برنامه‌ریزی‌های منطقی به‌منظور مواجهه با حجم گسترده حملات تبلیغی و روانی دشمن قسم خورده نمی‌گذارد و نیازمند چاره‌اندیشی و اعمال رفتار و مدیریت هوشمندانه و هوشیارانه است.

 

 

 

نهضت سبز نبوی به نقل ازجام جم:از این‌رو به تعبیر رهبر معظم انقلاب از آنجا که «جبهه‌ دشمن براى کشور ما و انقلاب ما برنامه‌ریزى بلندمدت دارد»، ما نیز برای عدم سردرگمی در برابر هجمه تهدیدات دشمن و عدم حرکت و همراهی در چیدمان پازل براندازی آمریکا که از آغاز انقلاب تاکنون استمرار داشته، ‌باید به تدوین راهبرد و برنامه بلندمدت بپردازیم تا در برابر پروژه‌های طراحی شده توسط آمریکا و صهیونیزم بین‌الملل از جمله تحریم‌های اقتصادی، تهدید به حمله نظامی، بحران‌سازی در قبال برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، گسترش پروژه ایران هراسی و جنگ نرم با موفقیت عبور کرده و در مسیر رشد و پیشرفت براساس الگوی اسلامی ـ ایرانی در تمدن‌سازی جهانی حرکت کنیم.

از این‌رو از عوامل موثر در ترسیم راهبرد بلند مدت و طراحی مهندسی جنگ نرم، «شناخت دشمن و شناساندن آن به افراد جامعه» و «آگاه کردن افراد جامعه از اهداف، ابزار، روش‌ها و عوامل دشمن» قابل ارزیابی است؛ موضوعی که رهبر فرزانه انقلاب با روشن بینی الهی خویش در بحث دشمن‌شناسی به مقتضای زمان و تهدیدات مبتلا، نقش موثر و محوری در شناسایی، افشاء و خنثی کردن توطئه‌های دشمن داشته‌اند و همواره با تاکید و هشدارهای لازم با مقوله دشمن‌شناسی به عنوان یک راهبرد همیشگی تکلیف مسوولان را روشن کرده‌اند و در یک عبارت بسیار متقن و گویا مساله دشمن‌شناسی را به عنوان یک مفروض و راهبرد همیشگی و تهدید علیه نظام معرفی و می‌فرمایند: «ما باید فرض کنیم که همواره دشمن داریم و انقلاب اسلامی تهدید می‌شود، تهدید علیه نظام جمهوری اسلامی که انقلاب اسلامی را با خود دارد و از او جدا نشده است، همیشگی است». (مراسم بیعت با فرزندان سپاه 19‌/‌4‌/‌ 1386)

برهمین اساس در مهندسی رویارویی با جنگ نرم هر وقت افراد جامعه آشنایی کامل به اهداف، ابزار و روش‌های تهدیدات دشمن داشته باشند، در برابر هرپدیده، عکس‌العمل صحیح نشان داده و با حضور و بصیرت در شناخت عرصه‌ها و درک لحظه‌ها باعث پیشگیری از وقوع بحران شده و در صورت شکل‌گیری هرگونه فتنه باعث دفع غبارآلودی فضای فتنه خواهند شد لذا رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان خود بر لزوم شناخت دشمن نسبت به اهداف، روش‌ها، عوامل و راه‌های مقابله با آنها تاکید کرده‌اند و در فرازی از بیانات خود می‌فرمایند:«لازم است اهداف و مقاصد دشمن شناخته شود.» (خطبه‌های نماز جمعه تهران26‌/‌1‌/‌1376) چرا که به تعبیر معظم له «این‌که ما بتوانیم طرح کلی دشمن را درباره خودمان ببینیم، بخشی از توان دفاعی ماست.

به این مساله توجه داشته باشید که ندانستن این که دشمن چه درسر دارد و چه می‌خواهد بکند غفلتی است که ممکن است ما را از امکان برخورد و امکان دفاع محروم کند ما باید این را کاملا بدانیم». (دیدار با استادان و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی22‌/‌2‌/‌ 1382)

لذا درک دشمنی غرب بویژه آمریکا در اقدامات ایران‌ستیزانه خود که در طول 3 دهه اخیر با ایجاد بحران و پیاده‌سازی فتنه دنبال گردیده؛ اولین گام در شناخت و ترسیم وضعیت کنونی و تدوین راهبرد و طراحی مهندسی جنگ نرم در برابر هجمه‌های روانی و تبلیغی دشمن است.

در حقیقت بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب «نمی‌شود قبول کرد که جبهه‌ دشمنان اسلام و انقلاب که بشدت از ناحیه‌ بیدارى اسلامى تهدید می‌شوند، برنامه‌ریزى بلندمدت نداشته باشند؛ این را هیچ‌کس نمی‌تواند باور کند، مگر خیلى ساده‌لوح باشیم، غافل باشیم که این را باور کنیم. حتما برنامه‌هاى بلندمدت دارند».

در تایید این مطلب نیز می‌توان به گفته «کنت تیرمن» مدیر اجرایی«بنیاد دموکراسی ایران» که سرویس دهنده فارسی زبان شبکه «صدای آمریکا» است، اشاره کرد که عنوان کرده: «میلیون‌ها دلار طی دهه اخیر برای ایجاد انقلاب رنگی شبیه به اکراین، با آموزش فعالان سیاسی در ایران، هزینه شده است.» که این ادعا حاکی از برنامه‌ریزی‌های دشمن در پروژه سازی و تولید تهدید علیه انقلاب اسلامی است.

از این‌رو آنچه در برهه کنونی حائزاهمیت است، آشنایی هرچه بیشتر با شیوه و شگردهای دشمن در رویارویی با انقلاب اسلامی است که تحت عنوان مهندسی جنگ نرم قابل بررسی است که به حفظ برتری و اقتدار در برابر پروژه‌های ایران‌ستیزانه و برنامه‌ها و طراحی‌های دشمن منجر خواهد شد.

در همین راستا یکی از صدها شیوه و شگرد اساسی غرب در قبال نظام اسلامی بهره‌برداری از راهبرد عملیات روانی است که با استفاده از رسانه‌ها و اشکال مختلف به‌دنبال تصاحب افکار عمومی داخلی و خارجی و تحقق بخشیدن طرح‌ها و برنامه‌های دشمن انجام می‌گیرد،چرا که در عصر و نبرد نوین جهانی آنهایی برنده‌اند که از فرصت‌ها و امکانات موجود به نحو مطلوب و کارشناسانه بهره‌برداری کنند.

از این‌رو اگر ما بخواهیم در مهندسی جنگ نرم در مقابل هجمه‌های تبلیغی و روانی دشمن بایستیم، ‌باید شناخت دشمن و شیوه و شگرد آن را سرلوحه اصول دفاعی و تبلیغاتی خود قرار دهیم و با شناخت ابزار و روش دشمن به مقابله با دشمن بپردازیم. برهمین اساس عملیات روانی شاخه‌ای از جنگ روانی بوده که به منظور تاثیر یا حصول تغییر در برداشت‌ها، عقاید و احساسات فرد یا گروه معین دوست یا دشمن به‌کار می‌رود و به‌عنوان رویکرد دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی به‌عنوان پشتوانه حمایتی در عرصه جنگ سخت و جنگ نرم کنونی بارها و به کرات مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. در این رویکرد آمریکا با داشتن 6 درصد جمعیت جهان 75 درصد تبلیغات بین‌المللی را در دست دارد.

بنگاه‌های تبلیغاتی آن کشور سالانه بیش از 45 میلیارد دلار صرف تبلیغات و 60 میلیارد دلار صرف دستگاه‌های رسانه‌ای می‌کنند. هر ساله بیش از 400 میلیون دلار برای استخدام 8 هزار کارمند تبلیغاتی در آن کشور هزینه می‌شود تا برای رسانه‌های این کشور پیام‌های مناسب تهیه کنند.

آمریکا دارای بیش از 1200 ایستگاه تلویزیون، حدود 10 هزار ایستگاه رادیویی، نزدیک به 500 روزنامه و بیش از 11هزار نشریه داخلی است. بنابراین کشوری با این حجم گسترده از ابزارهای رسانه‌ای فریب و شکل‌دهی افکار عمومی داخلی و دنیای خارجی کار چندان مشکلی نخواهد بود.

از این‌رو به‌کارگیری عملیات روانی در راه‌اندازی هجمه‌های روانی و تبلیغی علیه ایران از راهبردهایی است که آمریکا با همه ظرفیت‌های موجود از آن استفاده می‌کند. آمریکا در این رویکرد، فعالیت‌های تبلیغاتی و روانی خود را با تشکیل سازمان‌ها و بنیادهای براندازانه در قالب نهادهای ایجاد دموکراسی و آزادی و رسانه‌های وابسته با اختصاص بودجه‌های چند صد میلیون دلاری در این راه و استفاده از شگردهای جنگ روانی علیه ایران، معطوف کرده و به سیاه نمایی و القای ناکارآمدی نظام اسلامی می‌پردازد.

از این رو شناخت این شیوه و شگرد دشمن از جمله اقداماتی است که می‌تواند در افزایش توان مقابله با روش‌های عملیات روانی دشمن و خنثی‌سازی تهدیدات موثر باشد.

در واقع افزایش کمی و کیفی و مستمر عملیات روانی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در این برهه حساس پس از شکست فتنه 88 از دیگر نکاتی است که ضرورت این مساله را دوچندان می‌کند.

چرا که پس از ناکامی دشمنان داخلی و خارجی از آشوب‌های خیابانی و ادامه کار ویژه اغتشاش در سطح خیابان‌ها در سال گذشته ، فضای جولان و اردو کشی خود را تغییر داده و در راستای فعالیت‌های ایران ‌ستیزانه خود با استفاده از راهبرد عملیات روانی و هجمه‌های تبلیغی به ادامه دشمنی‌ های خود در فضای رسانه و سایبر به‌ منظور تشویش در افکار عمومی علیه انقلاب اسلامی می‌پردازند لذا درک صحیح از اصول این نبرد ناهمگون دشمن از اولویت‌های دفاعی و ساز وکار اساسی در مهندسی جنگ نرم قلمداد می‌گردد و ضرورت نقد و بررسی و پرداختن به این مساله از هر زمان دیگری برای آحاد جامعه و افکار عمومی بویژه تصمیم سازان و تصمیم‌گیران کشور بیش از پیش مطرح می‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 89
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

اطرافیان خاتمی یا ضدنظام یا ضداسلام

 

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در زمان خاتمی تمام کسانی که دور او بودند یا ضد‌اسلام و یا ضد‌نظام بودند.

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار فارس از دشتی، مهدی کوچک‌زاده در گردهمایی سیاسی بسیجیان بخش کاکی اظهار داشت: سؤال مهم این است که آیا گذشته درخشان عاقبت به خیری برای افراد می‌آورد و آیا کسانی که در کنار امام بودند و برای انقلاب زحمت کشیدند و زندان رفتند و شکنجه دیدند آیا این افراد با این گذشته درخشان سهمی در پیش خدا دارند.

وی افزود: آیا کسی که سال‌ها خدمت کرده، نخست وزیر امام بوده، در عملیات‌های خیبر و بدر حضور داشته و فرزند امام لقب گرفته، آینده او تضمین است.



:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 98
|
تعداد امتیازدهندگان : 31
|
مجموع امتیاز : 31
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

همگامی توده ای ها با سران فتنه

 

یک سایت خبری متعلق به توده ای ها و چپ های فراری در تحلیلی ضمن تشکر از سرکرده اصلی جریان فتنه ایده های او را قابل قبول و مطابق با کف خواسته ای این گروه منحله دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،جمشید طاهر پور،از تئوریسین های جریان منحله توده طی تحلیلی با سپاس از سرکرده اصلی جریان فتنه، می نویسد: در سخنان اخیر موسوی بارقه ای از نگاهی غیر دینی و غیر ایدئولوژیک به امر اتحاد به چشم می خورد. شاید بتوان آنرا از نخستین نشانه های التیام بخشی به مخالفان سکولار مخالف جمهوری اسلامی دانست.

وی در ادامه نوشته است: بیانیه های موسوی و بیانات کروبی باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرد. صورتبندی این مطالبات بر همه ما آشکار و کم و بیش با حداقل های اپوزسیون ایران در همسویی قرار دارد.

بر اساس این گزارش،طاهرپور در ادامه ضمن تاکید بر تلاش جهت عبور از اسلام و سرنگونی جمهوری اسلامی می نویسد: سکولاریزاسیون یک فرایند است و دموکراتیزه کردن ایران بیرون از فرایند سکولاریزاسیون ناممکن، توهمی و تباهی آور است.

ما هیچ پرده پوشی نمی کنیم که خواهان عبور کشور از حکومت اسلامی و انتخاب نظام سکولار برای ایران هستیم. در پرتو همین نگاه و نظر است که در تلاش هایمان برای گسترش و تحکیم همکاری و اتحاد عمل، شکل بخشیدن به یک نیروی موثر سیاسی در بستر راهبردی سکولار-دموکراتیک را پیگیری می کنیم.

 



:: بازدید از این مطلب : 554
|
امتیاز مطلب : 99
|
تعداد امتیازدهندگان : 32
|
مجموع امتیاز : 32
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

سخنرانی سید حسن نصرالله در روز اربعین

 
 
به گزارش فارس به نقل از الانتقاد نت، سید "حسن نصرالله " دبیرکل حزب‌ا‌لله لبنان در 25 ماه جاری میلادی در مراسمی که از سوی این حزب در شهر بعلبک برگزار خواهد شد، سخنرانی می‌کند.

این مراسم در روز سه شنبه هفته‌ آینده به مناسبت اربعین حسینی (ع) در شهر بعلبک برگزار خواهد شد.

اهمیت حواث اخیر در لبنان و ضرورت شفاف‌سازی مواضع حزب‌الله و انتشار برخی اخبار صحیح و دقیق از سوی دبیرکل این حزب که از مقبولیت و اعتبار عمومی برخوردار است، باعث شده است تا سخنرانی‌های نصرالله در دوره کنونی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد.

نصرالله در سخنرانی اخیر خود خروج از دولت را در پی فساد و تسلیم آن در برابر فشارهای خارجی تنها گزینه پیش روی حزب‌الله لبنان و حق قانونی این حزب دانست و همچنین بر راهکارهای این حزب در مقابله با صدور حکم اولیه دادگاه حریری تاکید کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 469
|
امتیاز مطلب : 91
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
حامی مالی القاعده دستگیر شد

 

مقامات امنیتی عراق از دستگیری 'ابو بلال الکاصی' اصلی ترین حامی مالی شبکه تروریسی القاعده و دو معاونش خبر دادند.    

به گزارش برنا به نقل از پایگاه خبری الجوار نوشت: یک منبع آگاه امنیتی عراقی در مصاحبه با روزنامه الصبح چاپ عراق گفت: "ابو بلال الکاصی" مراکشی الاصل که اصلی ترین حامی مالی شبکه تروریستی القاعده است در منطقه "الیوسفیه" واقع در جنوب بغداد به همراه دو تن از معاونانش توسط نیروهای امنیتی این کشور دستگیر شدند.

این نیروها از طریق هواپیما وارد "تکریت" شده و سپس پس از پیاده شدن روی منزلی در شهرک "القادسیه" واقع در تکریت موفق شدند "ابو بلال الکاصی" را به همراه دو معاون وی دستگیر کنند.

 منبع :رجا نیوز



:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 107
|
تعداد امتیازدهندگان : 36
|
مجموع امتیاز : 36
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

هدیه بابانوئل برای کودکان افغان!

 

یک سرباز آمریکایی با پوشیدن لباس بابانوئل برای کودکان افغان گلوله هدیه برده است!

به گزارش شبکه ایران، عکس زیر که در برخی پایگاه‌های اینترنتی منتشر شده است، یک سرباز آمریکایی را نشان می‌دهد که از روی لباس سنتی بابانوئل، لباس نظامی پوشیده و سلاح به دست به دنبال اهدافی برای نشانه‌روی می‌گردد.

 



بابانوئل در افسانه‌های مسیحی به شخصی گفته می‌شود که شب کریسمس به کودکان هدیه می‌دهد، ظاهرا آنچه این سرباز آمریکایی در دست گرفته نیز هدیه بابانوئل آمریکایی‌ها برای کودکان افغان است!
 


 



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
سعید حدادیان تکذیب کرد

 

"بنده به هیچ وجه این مطلب را به نقل از رهبری عزیزمان نقل نکردم و صرفا از جانب خودم گفتم که مانند صدام یزید به موسوی بگوییم میر یزید."

به گزارش شبکه ایران، پس از آنکه مراسم پاسداشت سالگرد حماسه 9 دی 88 در مهدیه تهران با شکوه برگزار شد، رسانه‌های جریان فتنه با طراحی یک سناریو تبلیغاتی تلاش کردند تا این مراسم را زیر سوال ببرند.

انتشار یک فایل صوتی که در آن ادعا شده بود "سعید حدادیان" یکی از مداحان حاضر در این مراسم، مطلبی را به نقل از مقام معظم رهبری درباره یکی از سران فتنه بیان کرده‌اند، اصلی‌ترین بخش این سناریو بود.

با این حال، بر طبق آنچه "تولایی" در وبلاگ شخصی خود نوشته، این موضوع نیز یکی از دروغ‌های بزرگ جریان ضدانقلاب بوده است.

تولایی در این زمینه نوشت: "حاج سعید حدادیان" یکی از مداحان اهل بیت(س) که مراسم عزاداری عاشورای سال گذشته وی در دانشگاه تهران و سخنانش درباره حضور آشوبگران در خیابان‌ها، موثرترین دلیل برچیده شدن بساط فتنه‌گران و هتاکان به امام حسین(ع) از سطح خیابان‌ها در عاشورای 88 بود، این بار مستقیم مورد حمله فتنه‌گران قرار گرفت تا این رسانه‌ها بهانه‌ای برای عدم پرداختن به این مراسم بزرگ در مهدیه تهران داشته باشند.

این رسانه‌ها در خبری جعلی به نقل از حاج سعید نوشتند که رهبر معظم انقلاب گفته‌اند مانند 8 سال دفاع مقدس که به صدام حسین گفته می‌شد صدام یزید، به میرحسین هم باید گفت میر یزید!

این ادعای مضحک رسانه‌های متوهم جریان فتنه که با بیانات رهبر عزیز انقلاب در ابتدای درس خارج هفته گذشته ایشان در خصوص اخلاق مداری پیوند زده شده است با تکذیب قاطع سعید حدادیان مواجه شد.

من به واسطه آشنایی قبلی که با حاج سعید داشتم، طی تماس تلفنی با وی مطلب را جویا شدم که او گفت: بنده به هیچ وجه این مطلب را به نقل از رهبری عزیزمان نقل نکردم. بخش اول سخنانم برای ایشان بود ولی بخش دوم از جانب خودم گفتم که مانند صدام یزید به موسوی بگوییم میر یزید."

گفتنی است دست زدن به اینگونه اقدامات و تحریف سخنان مسئولان کشور یکی از روش‌های مرسوم جریان فتنه برای پیشبرد اهداف خود است؛ روشی که معروفترین آن درباره سخنرانی رئیس جمهور در جشن پیروزی پس از انتخابات و استفاده از عبارت "خس و خاشاک" مورد استفاده این رسانه‌ها قرار گرفت.
 



:: بازدید از این مطلب : 526
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
بازخوانی علل حوادث پشت‌ پرده انتخابات 88- 39
بازیگران بیگانه در جبهه دوم خرداد

خبرگزاری فارس: دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت.


 

برای واکاوی حوادث و فتنه پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 88 برآنیم که ساختار، شاکله و اهداف مسببین این غائله که هزینه‌های گزاف مادی و معنوی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بر داشته‌اند را مورد بررسی قرار دهیم. از همین رو پس از بررسی " شکل‌گیری و برخی مؤلفه‌های ایدئولوژی تجدیدنظرطلبان "، "راهبرد تبلیغاتی و گفتمان انتخاباتی میرحسین موسوی "، "گفتمان محمود احمدی‌نژاد از انتخابات نهم تا دهم ریاست‌جمهوری "، "بررسی نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با روش "تحلیل گفتمانی "، "شواهد آگاهی جبهه دوم خرداد از سلامت انتخابات " و "شورش بر جمهوریت " به فصل هشتم یعنی "نقش و تلاش دولت‌های بیگانه و اپوزیسیون " می‌پردازیم:

2. اقدامات و مواضع دولت‌های غربی

پیش از بیان اقدامات و مواضع دولت‌های غربی یک نکته بسیار مهم را نباید فراموش کرد. دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت. درباره حوادث پس از انتخابات دهم نمی‌توان ادعا کرد که دولت‌های غربی به رغم تمهیدات گسترده انتظار چنین رویدادی را با این شدت داشته‌اند.

در واقع بخش مهمی از آن ناآرامی‌ها و رفتارهای رادیکالیستی پس از انتخابات به رفتار لجوجانه، غیرمنطقی و پیش‌بینی ناپذیر نامزدهای انتخاباتی و رهبران جبهه دوم خرداد بازمی‌گشت. شاید کمتر کسی انتظار داشت که میرحسین موسوی این چنین سرسختانه در مقابل آرای عمومی بایستد و با نام "تقلب " در پی ایجاد آشوب و ناآرامی برآید. همانطور که در داخل ایران و در میان کارشناسان داخلی نیز این واقعیت نامبارک چندان طرفدار نداشت و تصور می‌شد که این افراد که دهه‌ها با انقلاب اسلامی همراهی کرده‌اند و جزو شخصیت‌های طراز اول جمهوری اسلامی بوده‌اند با تمکین از قانون و آرای مردم به تثبیت نهال مردم‌سالاری در ایران یاری رسانند. به ویژه که شکست آنها و پیروزی احمدی‌نژاد از قبل هم قابل پیش‌بینی بود؛ و اگر خلاف این می‌شد، خلاف انتظار بود.

برای نمونه صادق زیباکلام در مصاحبه‌ای در تاریخ 1388.2.21 (یک ماه قبل از انتخابات) پیروزی قاطع احمدی‌نژاد را با دلایل مستند پیش‌بینی کرد (همشهری، 1388.2.21)؛ و نیز بسیاری از مؤسسات و نشریات غربی بر اساس داده‌ها و اخباری که به آنها می‌رسید، پیش‌بینی می‌کردند احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور می‌شود؛ از جمله مؤسسه صلح آمریکا "دورنمای انتخاب مجدد احمدی‌نژاد را نگران‌کننده دانست " (کیهان87.10.2)؛ و روزنامه وال‌استریت جورنال نوشت: "با وجود تورم، مردم ایران همچنان احمدی‌نژاد را چهره‌ای مناسب برای دوره بعدی انتخابات تلقی می‌کنند. " (کیهان، 87.10.2)؛ نیویورک تایمز نیز "احمدی‌نژاد را بخت اول پیروزی " دانست. (همان، 87.11.25)؛ نیما راشدان عنصر ضدانقلاب نیز در سایت رادیو زمانه نوشت: "احمدی‌نژاد تنها رئیس‌جمهور ایران نیست. او بیش از چاوز و بشاراسد محبوب جریان مقاومت غرب‌ستیز، خصوصاً در خاورمیانه و جهان اسلام است ". نشریه مؤسسه بلژیکی مطالعات استراتژیک خاورمیانه نیز نوشت: "شانس بالای احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری با توجه به محبوبیت گستردة وی در میان مردم، باعث نگرانی اصلاح‌طلبان در ماراتن نفس‌گیر انتخابات است. " (کیهان، 88.1.24). در میان کارشناسان غربی نیز به نظر می‌رسد که پیش‌بینی رفتار افرادی نظیر کروبی و موسوی و خاتمی و نیز شدت آشوب‌ها چندان قابل پیش‌بینی نبوده است.

* زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد

آنها گرچه برای رسیدن به این مرحله برنامه‌ریزی و اقدام کرده بودند، اما پیشبرد باقی امور در دست رهبران جبهه دوم خرداد بود. اگر آنان عاقلانه رفتار می‌کردند و در پی ماجراجویی و قدرت‌نمایی برنمی‌آمدند تیر برنامه‌ریزی‌های دشمن به سنگ می‌خورد و مجالی برای گسترش ناآرامی‌ها و آشوب‌ها نمی‌یافت. شاید سخن محمدعلی ابطحی زمانی که ماه‌ها پیش از انتخابات می‌گفت، موسوی مانند هندوانه‌ای سربسته است و پس از 20 سال سکوت فعلاً نمی‌توان او را شناخت، دقیقاً همین جا معنا پیدا ‌کند. وقتی که چهره‌های معروف جبهه دوم خرداد سخن از ناشناخته‌ بودن موسوی بر زبان می‌آورند، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که سیاست‌مداران غربی و مدیران پروژه انقلاب مخملی در ایران درباره رفتار موسوی پس از انتخابات پیش‌بینی دقیقی داشته باشند. به عبارت دیگر چنان که رهبر انقلاب نیز گفتند گرچه وقوع برخی حوادث بعد از انتخابات با وجود علامت‌هایی که از دشمن می‌آمد، قابل پیش‌بینی بود، اما ورود برخی افراد به این مسایل دور از انتظار بود. در واقع همین رفتارهای ناپخته سیاسی بود که بسیاری را در داخل و خارج کشور به تعجب وا داشت و زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد و ایجاد دردسر برای کشور را فراهم کرد.

* تضعیف "ولایت فقیه "؛ نقطه هجومی غربی‌ها در فتنه

در رفتارشناسی دولت‌های غربی نیز به این نتیجه می‌رسیم که آنها در پی ظهور جریان فتنه و آشوب در ایران، به سرعت درصدد تأمین منافع خود تحت لوای دفاع از حقوق بشر برآمدند. اقدامات آنها در این عرصه شامل طیفی از تعرضات نرم و سخت بوده است که از مسایل فرهنگی و اجتماعی تا تهاجمات دیپلماتیک و عملیاتی را در برمی‌گیرد. مهمترین هدف سیاسی غرب در اوج آشوب‌ها "تضعیف نقش سیاسی ولایت فقیه و در صورت امکان حذف این جایگاه از نظام سیاسی ایران " بود. پس از بازگشت آرامش نیز محوری‌ترین سناریوی غرب، باز نگه‌داشتن پرونده بحران به اتکای نیروهای داخلی بدون نیاز به مداخله آشکار خارجی و با محوریت و نقش آفرینی دانشگاه‌ها بود.

غرب برای پیشبرد براندازی نرم و از آنجا که معتقدند از تحولات اجتماعی و سیاسی ایران عقب هستند و برای جبران آن بر سیاست "لزوم ارتباط جدی با جامعه ایران " تأکید کرده‌‌اند. این ارتباط با جامعه و مردم ایران در دو سطح فیزیکی و مجازی پیگیری می‌شود و لذا به جز فعالیت‌ رسانه‌ها بهره‌گیری از روش‌هایی که تسهیل‌کننده حضور سیاسی جدی غرب در ایران باشد، از جمله ایده تأسیس دفتر حافظ منافع آمریکا در ایران که در اواخر دوره بوش و ماه‌ها پیش از انتخابات مطرح شد، نقش برجسته‌ای پیدا می‌کند. آنها بر این باورند که ارتباط این دولت‌ها با مردم ایران باید در قالب " دیالوگ " باشد و صرف القای یک طرفه عقاید و تحلیل‌ها کافی نیست، بلکه از این ابزار باید برای جبران کمبود اطلاعات واقعی از جامعه ایران بهره برد. به این منظور توسعه کارکرد سفارتخانه‌های غربی در تهران نیز می‌توان نتیجه‌بخش باشد. در این چارچوب می‌توان گفت که گرچه هدف متوسط دولت‌های غربی، ایجاد و تقویت حضور سیاسی کارآمد در ایران است، اما هدف کلان آنها حرکت از حضور سیاسی به سمت دستیابی به حضور اجتماعی است. این برنامه در وهله اول از طریق توسعه برنامه‌‌های اجتماعی سفارتخانه‌ها انجام می‌شود.

* نقش سفارتخانه انگلستان در براندازی انقلاب اسلامی

وزیر خارجه ایران، منوچهر متکی در دیداری که روز یکشنبه 31 خرداد با برخی سفرا و نمایندگی‌های سیاسی کشورهای خارجی داشت به برخی از این اقدامات اشاره کرد. او به طور ویژه از فعالیت‌های سفارتخانه انگلستان سخن گفت. مطابق این بیانات مشاهدات وزارت خارجه ایران نشان می‌داد که انگلیس در سه سطح "رسانه‌ای "، "اطلاعاتی " و "امنیتی " از مدت‌ها پیش از انتخابات ایران را هدف گرفته بود. نخستین خطی که آنها پیش گرفتند تحریم انتخابات و القای آن در داخل ایران بود تا کسی مشارکت نکند. اقدام دوم انگلیسی‌ها اعزام مسافرانی بود که با اهداف اطلاعاتی و امنیتی به ایران می‌آمدند. در این مدت تعداد آن مسافران به حدی افزایش یافت که پرواز معمولی و کوچک خط تهران- لندن به یک هواپیمای جمبوجت بوئینگ 747 تبدیل شد.(1)

بر همین اساس سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در روز دوشنبه 8 تیر خبر از دستگیری برخی از کارمندان ایرانی سفارت انگلیس داد که در راستای اهداف سفارتخانه این کشور به اقداماتی غیرقانونی اقدام کرده بودند.(2)

* افشاگری حسین رسام از سفارت انگلیس

حسین رسام که از جمله آن افراد بود، در روز 17 مرداد و در جلسه دادگاه به ابعاد دیگری از دخالت سفارت انگلیس در مسائل مربوط به انتخابات ایران اشاره کرد. رسام مسئول بخش سیاسی و امنیتی سفارت انگلیس در ایران بود که پیش از آن در جریان پرونده هسته‌ای ایران با ارائه تحلیل‌های جهت‌دار به دیپلمات‌های انگلیسی از اوضاع ایران عملاً به رفتارهای ضدایرانی آنان دامن زده بود. او در بیانات خود گفت که وظیفه اصلی‌اش در سفارت انگلیس، جمع‌آوری اطلاعات و اخبار موردنیاز این کشور توسط "مرتبطین " در تهران و شهرستان‌ها بوده است. رسام بیان کرد که در طول 5 سال گذشته با 130 نفر به عنوان مرتبط در تماس بوده که در طول یکسال اخیر 50 نفر نیز به این تعداد افزوده شده است. او محل ملاقات‌ها را در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها اعلام کرد. رسام افزود: دولت انگلستان برای اعمال سیاست‌های خود در قبال ایران نیازمند درک و شناخت درست از تحولات کشورمان بود و وظیفه من در سفارت انگلیس این بود که اطلاعات و اخبار را از طریق ارتباط با شخصیت‌های مرتبط جمع‌آوری و تحلیل کنم و آنها را در اختیار انگلیسی‌ها قرار دهم. این کارمند محلی سفارت انگلیس از افرادی همچون عطریانفر، سعید لیلاز و شمس‌الواعظین به عنوان برخی از مرتبطین مهم خود نام برد. رسام همچنین بیان کرد که از طریق "ماهر " مشاور موسوی در انتخابات با ستاد وی در ارتباط بوده است.(3)

نباید فراموش کرد که در پی تحولات سال‌های گذشته دولت‌های غربی به این باور رسیده‌اند که آنتی‌تز انقلاب اسلامی را باید در همین ساختار موجود سیاسی و از داخل تجدیدنظر‌طلبان مدعی انقلاب اسلامی جستجو کرد. این رویکرد که منافاتی با پذیرش و تعامل با "جمهوری اسلامی " ندارد قائل است که تهدید اصلی هویت این نظام که در رهبری و ولایت فقیه متبلور می‌شود، از "درون " بوده و هرگونه تهدید خارجی با هدف براندازی باید نقش مکمل و کاتالیزور را داشته باشد. لذا همراه کردن مستقیم یا غیرمستقیم پیش قراولان انقلاب و وابستگان و اطرفیان آنها، مدیریت فکری و رفتاری گروه‌ها و شخصیت‌های مرجع از هر صنفی، نفوذ جدی و مؤثر در نهادهای انقلاب به خصوص سپاه پاسداران و در یک کلام نفوذ نرم در پشتوانه‌های هویت و مشروعیت نظام اسلامی بیش از همیشه موضوعیت یافته‌اند. آنها همچنین معتقدند که با تمرکز بر مسایل اقتصادی و بحران کارآمدی و برجسته کردن فشارهای اقتصادی، نسبت به مسایل سیاسی کم‌توجهی کرده‌اند. به اعتقاد آنان هیچ تورمی موجب تظاهرات مردمی نمی‌شود، اما یک مطالبه سیاسی جدی موجب بروز چالش خواهد شد.(4)

ادامه دارد....
پی‌نوشت:
1. "متکی در جمع سفرای خارجی مقیم ایران "؛ خبرگزاری فارس، یکشنبه 31 خرداد 1388.
2. "کارمندان ایرانی سفارت انگلیس وادار به اقدامات خلاف قانون شده بودند "؛ روزنامه کیهان؛ سه‌شنبه 9 تیر 1388؛ ش 19399.
3. "پشت‌ پرده ارتباط "حسین رسام " با ستاد موسوی "؛ پایگاه اینترنتی شبکه ایران؛ 17 مرداد 1388؛ شماره خبر: 23261.
4. جمشیدی، محمد، "رویکردها و اقدامات مداخله‌جویانه غرب در انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری ایران "؛ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ مرداد 1380؛ ش 9762.
منبع: کتاب شورش اشرافیت بر جمهوریت
 



:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
گزارش فارس از جشنواره حماسه 9دی/
صفارهرندی: فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

خبرگزاری فارس: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، گفت: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند.


گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس، جشنواره عکس حماسه 9دی صبح امروز در محل خانه سوره با حضور محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران، عکاسان و اهالی قلم همراه با افتتاح 60 تابلو با موضوع حماسه بزرگ 9 دی آغاز شد.

در این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فتنه سال 88 و حضور هنرمندان و عکاسان در صحنه، اظهار داشت: خبرگزاری فارس به عنوان یک رسانه ملی در فتنه سال 88 و در حماسه 9دی آگاهانه در صحنه حضور داشت و توانست رسالت خود را به درستی به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید دارای نقطه‌ضعف‌هایی همچون غلط تایپی و ویرایشی باشند، اضافه کرد: رسانه‌ها به عنوان نقطه عزیمت جریان‌ها و اطلاع‌رسانی به شمار می‌روند، همچنین آنها با عزم جدی باید به انتشار آگاهانه اخبار و رویدادها بپردازند.
صفارهرندی در خصوص عملکرد برخی از رسانه‌های داخلی، بیان کرد: برخی از رسانه‌ها کار حرفه‌ای را با تعهد حرفه‌ای توأم کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا از واقعیت و حقیقت غافل نشوند و با وفاداری به این دو اصل پایبند شعارهایی که می‌‌دهند، باشند.
وی اضافه کرد: برخی از رسانه‌ها و هنرمندان معتقد به حرفه‌ای‌بودن هستند و به نوعی شعار حرفه‌ای بودن می‌دهند اما از مشاهده واقعیت‌های بزرگ چشم‌پوشی کرده و به جنگ با واقعیت و حقیقت می‌روند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوادث سال گذشته مملو از صحنه‌هایی بود که افراد می‌توانستند اشتباهات و اقدامات خود را بازنگری کنند و خوش به حال افرادی که به این امر پرداختند.
وی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در حوادث سال گذشته مسیر ناپیموده و اشتباه را ادامه ندادند، اضافه کرد: کسی که اصرار بر خطای خودش می‌کند اگر از لحاظ فنی هم قوی باشد نمی‌توان او را هنرمند شایسته‌ای دانست چرا که خطاها او را به محاصره خود در آورده است.
صفارهرندی با بیان اینکه عکس‌ها و تصاویر در آرایش صحنه سال گذشته نقش بسزایی را در آگاهی مردم ایفا کرده‌اند، ادامه داد: هر یک از افرادی که در سال گذشته خالق حماسه 9 دی بودند با افتخار می‌توانند تصاویر خود را به فرزندانشان نشان دهند و بگویند که ما در حماسه 9 دی حضور داشتیم و توانستیم کمر غرب و ایالت متحده را بشکنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران توانستند تاریخی به عنوان حماسه 9دی را به وجود آورند، عنوان کرد: مردم ایران در تمام صحنه‌های حضور داشته و در دوران انقلاب و هشت سال دفاع‌مقدس حماسه‌های فراوانی را خلق کردند که تصاویر آن دوران حاکی از صحت این سخن است.
صفارهرندی در خصوص افرادی که مدافع فتنه سال 88 بودند، بیان کرد: افرادی که سال گذشته در برابر این حرکت خدایی مردم ایران ایستادند و میان مردم و واقعیت سدی را ایجاد کرده بودند، از تصاویری که به جای مانده، شرم دارند چرا که قصدشان ایجاد سد در حرکت اسلامی و مردمی ملتی بود که می‌خواستند آزاد باشند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم ایران در فتنه سال گذشته نمی‌خواستند زیر بار دشمنان خدا و بشریت بروند، همچنین افرادی که در فتنه سال گذشته دخیل بودند تصاویرشان در جایی که فضیلت را می‌خرند، خریداری ندارد.
وی در خصوص عکاسان و هنرمندان فعال در فتنه سال گذشته، عنوان کرد: کاری که عکاسان متعهد، حق‌گرا و واقع‌بین سال گذشته در فتنه سال 88 انجام دادند به تصویر کشیدن یک رویارویی بود، یعنی آنها تصاویر واقعی را ثبت و به مخاطبان ارائه کردند.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان از سر توجه و یا غفلت و همراهی دنیای پلید استکباری را پیشه‌ کرده بودند، ادامه داد: عکس تصویر ماندگار است، همان تصویری که خیانت به حقیقت نمی‌کند، همچنین در قالب عکس است که انسان جایگاه خود را شناسایی و کشف کرده و متوجه می‌شود در چه موضعی واقع شده است.
وی در خصوص هتک حرمت به عاشورایی حسینی در فتنه سال 88، بیان کرد: افرادی که خالق این زشتی بودند و سنگ به دست، به هیئت‌های عزاداری امام حسین (ع) و مردم سنگ می‌انداختند و پرچم سالار شهیدان را به آتش کشیده بودند، خود را از دیده سایر افراد پنهان کردند و به نوعی از کار خود شرم داشتند.

* برخی از هنرمندان در فتنه سال 88 توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند

صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان در فتنه سال گذشته جبهه دو سویه که تصاویری از طرفداران سیدالشهداء و از سوی دیگر طرفدارانی از عمر‌بن‌سعد بودند را برای مردم به نمایش کشیدند، گفت: عاشورای سال 88 در خیابان آزادی و نواب نشانگر آن بود که برخی از بی‌خردان نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگ‌باران کردند و تصاویر آنها به تاریخ پیوست.
وی هنرمندی که با خود صادق است را با ملت و تاریخ نیز صادق دانست و بیان کرد: هنرمند یک صورت‌پرداز بزرگ است، همچنین افرادی که در فتنه سال 88 حضور داشتند و تصاویری از آنها وجود ندارد این را بدانند که خداوند روزی تصاویر آنها را به اقشار مختلف جامعه نشان خواهد داد و رسوایشان خواهد کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در سال گذشته توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند، اضافه کرد: هنرمندانی در فتنه سال اخیر دیده شدند که وفادار به حق و مردم نبوده و تصاویر چند میلیونی مردم را به بر خلاف واقعیت به نمایش گذاشتند و در برابر شکوه و عظمت ملت ایران سکوت پیشه کردند.
وی ادامه داد: بعضی از هنرمندان در برابر حقیقت و واقعیت شمشیر کشیده و تصویر‌سازی شاعرانه می‌کردند، اما حقیقت همواره خود را نشان داده و صف‌آرایی دشمنان را به مردم نمایان می‌کرد؛ چرا که در زمان فتنه سال گذشته جای شبهه‌ای برای مردم وجود نداشت و همه چیز عریانی خود را نشان می‌داد، اما برخی از هنرمندان به خانه‌ها پناه برده و عکس نگرفتند، ولی باید دانست خداوند از آن روزها عکس گرفته و روزی به بندگانش نشان خواهد داد.

* فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

صفارهرندی با اشاره به اینکه مردم با داشتن بصیرت، هدایت الهی و رهنمودهای رهبری در زمان فتنه سال 88 مسیر جاودان را برگزیدند، افزود: برخی از افراد وقتی جلوی دیدگانشان خون دیدند، باز راه حق را انتخاب و به جنگ با سید سالار نرفتند.
وی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، بیان کرد: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند، اما برخی از آنها با فتوشاپ، تظاهرات مردم را تبدیل به تظاهرات ضدانقلابی کردند و با رنگ‌های کامپیوتری مردم را رنگ کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در فتنه سال اخیر به جنگ با حقیقت رفتند، گفت: رسانه‌ها پیچ‌و تاب‌های شیطنت‌آمیز آدمی را برملا می‌کنند و نشان می‌دهند که انسان‌ها در کجای حقیقت‌ها و واقعیت‌های زندگی، از خود بازی در می‌آورند.
وی با بیان اینکه اهالی تصویر ، رسانه، هنر و فرهنگ سال گذشته با حماسه 9 دی سالی سرفرازی را سپری کردند، اضافه کرد: مردم بابصیرت‌ و با عهد و پیمان خالصانه با امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب توانستند دشمنان را تسلیم و سرکوب کنند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان اسلام به دلیل عدم توانایی در برابر ایران و اسلام، کشورمان را تحریم اقتصادی کرد، ادامه داد: دشمنان اسلام و ایران در سال گذشته از حقیقت پرده‌برداری کردند و در توهم غوطه‌ور شدند که همان تحریم ملت ایران است، چراکه آنها تصور می‌کردند که با متوسل به تحریم و فعالیت نظامی علیه ایران می‌توانند به ایران حمله کنند، اما می‌دانند که بیش از 98 درصد اقداماتشان بی‌اثر است.



:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
بهانه دانشگاه آکسفورد برای خودداری از اظهارنظر در مورد وضعیت مهدی هاشمی

 

در پی طرح ادعاهایی از سوی مهدی هاشمی مبنی بر اشتغال به تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه آکسفورد انگلیس، خبرنگار ما در لندن برای مشخص شدن صحت و سقم این ادعاها با مسئولان دانشگاه آکسفورد تماس گرفت ولی آنان حاضر نشدند این ادعا را تایید کنند.

خبرنگار رجانیوز، طی دو هفته گذشته به‌صورت مکتوب و تلفنی چند بار با دانشگاه آکسفورد تماس گرفت و از آنان خواست تا نظر رسمی خود را در مورد ادعای تحصیل مهدی هاشمی در آن دانشگاه اعلام کنند ولی پاسخ دانشگاه آکسفورد این بود که "سیاست ما بر این نیست که درباره این موارد شخصی اظهار نظر کنیم."
 
در پی این پاسخ، به مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد توضیح داده شد که این موضوع به هیچ وجه شخصی نیست و کاملا جنبه عمومی دارد. آقای مهدی هاشمی از سوی قوه قضاییه ایران تحت تعقیب است و پرونده حجیمی علیه وی در دستگاه قضایی ایران مفتوح است، بنابراین، توضیح و روشنگری شما در این مورد، می‌تواند به کار اطلاع رسانی در مورد این پرونده کمک کند.
 
یکی از مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد بار دیگر با خودداری از تأیید ادعای مطرح شده از سوی مهدی هاشمی، گفت: ما همیشه با ادعاهایی از این دست از سوی افراد مختلف مبنی بر تحصیل در دانشگاه آکسفورد مواجه هستیم که ممکن است صحت نیز نداشته باشد ولی سیاست ما اظهارنظر درباره این گونه مسائل است.
 
به این مسئول که نام وی نزد خبرنگار ما محفوظ است، توضیح داده شد که یکی از بهانه های حضور نیافتن متهم مذکور در کشور برای مواجهه با اتهامات خود بحث تحصیل در دانشگاه آکسفورد است و این موضوع به نحوی مطرح شده است که گویا دانشگاه، اجازه حضور وی را در دادگاه نمی دهد. آیا بهتر نیست برای جلوگیری از بدنام شدن دانشگاه درباره نحوه ارتباط و یا عدم ارتباط مهدی هاشمی با آکسفورد توضیح بدهید؟
 
پاسخ وی به این سوال نیز چنین بود که چون ما مطلبی در این مورد در رسانه های انگلیسی زبان مشاهده نکرده ایم، بنابراین ضرورتی برای ارائه توضیح نمی بینیم.
 
برخی تحلیلگران معتقدند که با توجه به اتهامات جدی مطرح شده علیه مهدی هاشمی به‌ویژه در زمینه سوءاستفاده های مالی و دخالت در اغتشاشات پس از انتخابات، حتی اگر وی در دانشگاه آکسفورد نیز مشغول به تحصیل باشد، احتمالا این دانشگاه حاضر نیست رسما این موضوع را تایید کند.
 
در عین حال، گزارش خبرنگار ما حاکی است مهدی هاشمی حدود دو ماه قبل در دانشگاه اکسفورد طی مراسمی در دو روز به عنوان دانشجوی دکترا معرفی شد. وی در انستیتوی خاورشناسی مشغول شده که هیچ تناسبی با رشته او ندارد.
 
نکته جالب‌تر سرمایه گذاری انگلیسی‌ها بر روی مهدی هاشمی است، به‌طوری که دانشگاه اکسفورد که ضوابط سختی برای ورود دارد و نمره ایلتس باید 8 باشد، وی را بدون داشتن این مورد و برخی شرایط دیگر پذیرش کرده و رئیس انستیتو هم که استاد راهنمای ابوالفضل فاتح است، استاد راهنمای مهدی هاشمی نیز شده است.
 
اما خودداری مسئولان دانشگاه آکسفورد از توضیح در مورد وضعیت تحصیل مهدی هاشمی به بهانه "شخصی بودن" این مسئله در حالی است که دو سال قبل در جریان ایجاد شبهه درباره مدرک تحصیلی مرحوم کردان وزیر وقت کشور و استعلام یک سایت اینترنتی داخلی، این دانشگاه ظرف یک روز به صورت مکتوب به این موضوع پاسخ داد.
 
همچنین پیگیری‌های بعدی سایت متعلق به آقای احمد توکلی در این مورد نیز با پاسخ فوری و مکتوب این دانشگاه همراه شد.


 



:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()