نوشته شده توسط : رز

هدیه بابانوئل برای کودکان افغان!

 

یک سرباز آمریکایی با پوشیدن لباس بابانوئل برای کودکان افغان گلوله هدیه برده است!

به گزارش شبکه ایران، عکس زیر که در برخی پایگاه‌های اینترنتی منتشر شده است، یک سرباز آمریکایی را نشان می‌دهد که از روی لباس سنتی بابانوئل، لباس نظامی پوشیده و سلاح به دست به دنبال اهدافی برای نشانه‌روی می‌گردد.

 



بابانوئل در افسانه‌های مسیحی به شخصی گفته می‌شود که شب کریسمس به کودکان هدیه می‌دهد، ظاهرا آنچه این سرباز آمریکایی در دست گرفته نیز هدیه بابانوئل آمریکایی‌ها برای کودکان افغان است!
 


 



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
سعید حدادیان تکذیب کرد

 

"بنده به هیچ وجه این مطلب را به نقل از رهبری عزیزمان نقل نکردم و صرفا از جانب خودم گفتم که مانند صدام یزید به موسوی بگوییم میر یزید."

به گزارش شبکه ایران، پس از آنکه مراسم پاسداشت سالگرد حماسه 9 دی 88 در مهدیه تهران با شکوه برگزار شد، رسانه‌های جریان فتنه با طراحی یک سناریو تبلیغاتی تلاش کردند تا این مراسم را زیر سوال ببرند.

انتشار یک فایل صوتی که در آن ادعا شده بود "سعید حدادیان" یکی از مداحان حاضر در این مراسم، مطلبی را به نقل از مقام معظم رهبری درباره یکی از سران فتنه بیان کرده‌اند، اصلی‌ترین بخش این سناریو بود.

با این حال، بر طبق آنچه "تولایی" در وبلاگ شخصی خود نوشته، این موضوع نیز یکی از دروغ‌های بزرگ جریان ضدانقلاب بوده است.

تولایی در این زمینه نوشت: "حاج سعید حدادیان" یکی از مداحان اهل بیت(س) که مراسم عزاداری عاشورای سال گذشته وی در دانشگاه تهران و سخنانش درباره حضور آشوبگران در خیابان‌ها، موثرترین دلیل برچیده شدن بساط فتنه‌گران و هتاکان به امام حسین(ع) از سطح خیابان‌ها در عاشورای 88 بود، این بار مستقیم مورد حمله فتنه‌گران قرار گرفت تا این رسانه‌ها بهانه‌ای برای عدم پرداختن به این مراسم بزرگ در مهدیه تهران داشته باشند.

این رسانه‌ها در خبری جعلی به نقل از حاج سعید نوشتند که رهبر معظم انقلاب گفته‌اند مانند 8 سال دفاع مقدس که به صدام حسین گفته می‌شد صدام یزید، به میرحسین هم باید گفت میر یزید!

این ادعای مضحک رسانه‌های متوهم جریان فتنه که با بیانات رهبر عزیز انقلاب در ابتدای درس خارج هفته گذشته ایشان در خصوص اخلاق مداری پیوند زده شده است با تکذیب قاطع سعید حدادیان مواجه شد.

من به واسطه آشنایی قبلی که با حاج سعید داشتم، طی تماس تلفنی با وی مطلب را جویا شدم که او گفت: بنده به هیچ وجه این مطلب را به نقل از رهبری عزیزمان نقل نکردم. بخش اول سخنانم برای ایشان بود ولی بخش دوم از جانب خودم گفتم که مانند صدام یزید به موسوی بگوییم میر یزید."

گفتنی است دست زدن به اینگونه اقدامات و تحریف سخنان مسئولان کشور یکی از روش‌های مرسوم جریان فتنه برای پیشبرد اهداف خود است؛ روشی که معروفترین آن درباره سخنرانی رئیس جمهور در جشن پیروزی پس از انتخابات و استفاده از عبارت "خس و خاشاک" مورد استفاده این رسانه‌ها قرار گرفت.
 



:: بازدید از این مطلب : 526
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
بازخوانی علل حوادث پشت‌ پرده انتخابات 88- 39
بازیگران بیگانه در جبهه دوم خرداد

خبرگزاری فارس: دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت.


 

برای واکاوی حوادث و فتنه پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 88 برآنیم که ساختار، شاکله و اهداف مسببین این غائله که هزینه‌های گزاف مادی و معنوی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بر داشته‌اند را مورد بررسی قرار دهیم. از همین رو پس از بررسی " شکل‌گیری و برخی مؤلفه‌های ایدئولوژی تجدیدنظرطلبان "، "راهبرد تبلیغاتی و گفتمان انتخاباتی میرحسین موسوی "، "گفتمان محمود احمدی‌نژاد از انتخابات نهم تا دهم ریاست‌جمهوری "، "بررسی نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با روش "تحلیل گفتمانی "، "شواهد آگاهی جبهه دوم خرداد از سلامت انتخابات " و "شورش بر جمهوریت " به فصل هشتم یعنی "نقش و تلاش دولت‌های بیگانه و اپوزیسیون " می‌پردازیم:

2. اقدامات و مواضع دولت‌های غربی

پیش از بیان اقدامات و مواضع دولت‌های غربی یک نکته بسیار مهم را نباید فراموش کرد. دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت. درباره حوادث پس از انتخابات دهم نمی‌توان ادعا کرد که دولت‌های غربی به رغم تمهیدات گسترده انتظار چنین رویدادی را با این شدت داشته‌اند.

در واقع بخش مهمی از آن ناآرامی‌ها و رفتارهای رادیکالیستی پس از انتخابات به رفتار لجوجانه، غیرمنطقی و پیش‌بینی ناپذیر نامزدهای انتخاباتی و رهبران جبهه دوم خرداد بازمی‌گشت. شاید کمتر کسی انتظار داشت که میرحسین موسوی این چنین سرسختانه در مقابل آرای عمومی بایستد و با نام "تقلب " در پی ایجاد آشوب و ناآرامی برآید. همانطور که در داخل ایران و در میان کارشناسان داخلی نیز این واقعیت نامبارک چندان طرفدار نداشت و تصور می‌شد که این افراد که دهه‌ها با انقلاب اسلامی همراهی کرده‌اند و جزو شخصیت‌های طراز اول جمهوری اسلامی بوده‌اند با تمکین از قانون و آرای مردم به تثبیت نهال مردم‌سالاری در ایران یاری رسانند. به ویژه که شکست آنها و پیروزی احمدی‌نژاد از قبل هم قابل پیش‌بینی بود؛ و اگر خلاف این می‌شد، خلاف انتظار بود.

برای نمونه صادق زیباکلام در مصاحبه‌ای در تاریخ 1388.2.21 (یک ماه قبل از انتخابات) پیروزی قاطع احمدی‌نژاد را با دلایل مستند پیش‌بینی کرد (همشهری، 1388.2.21)؛ و نیز بسیاری از مؤسسات و نشریات غربی بر اساس داده‌ها و اخباری که به آنها می‌رسید، پیش‌بینی می‌کردند احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور می‌شود؛ از جمله مؤسسه صلح آمریکا "دورنمای انتخاب مجدد احمدی‌نژاد را نگران‌کننده دانست " (کیهان87.10.2)؛ و روزنامه وال‌استریت جورنال نوشت: "با وجود تورم، مردم ایران همچنان احمدی‌نژاد را چهره‌ای مناسب برای دوره بعدی انتخابات تلقی می‌کنند. " (کیهان، 87.10.2)؛ نیویورک تایمز نیز "احمدی‌نژاد را بخت اول پیروزی " دانست. (همان، 87.11.25)؛ نیما راشدان عنصر ضدانقلاب نیز در سایت رادیو زمانه نوشت: "احمدی‌نژاد تنها رئیس‌جمهور ایران نیست. او بیش از چاوز و بشاراسد محبوب جریان مقاومت غرب‌ستیز، خصوصاً در خاورمیانه و جهان اسلام است ". نشریه مؤسسه بلژیکی مطالعات استراتژیک خاورمیانه نیز نوشت: "شانس بالای احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری با توجه به محبوبیت گستردة وی در میان مردم، باعث نگرانی اصلاح‌طلبان در ماراتن نفس‌گیر انتخابات است. " (کیهان، 88.1.24). در میان کارشناسان غربی نیز به نظر می‌رسد که پیش‌بینی رفتار افرادی نظیر کروبی و موسوی و خاتمی و نیز شدت آشوب‌ها چندان قابل پیش‌بینی نبوده است.

* زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد

آنها گرچه برای رسیدن به این مرحله برنامه‌ریزی و اقدام کرده بودند، اما پیشبرد باقی امور در دست رهبران جبهه دوم خرداد بود. اگر آنان عاقلانه رفتار می‌کردند و در پی ماجراجویی و قدرت‌نمایی برنمی‌آمدند تیر برنامه‌ریزی‌های دشمن به سنگ می‌خورد و مجالی برای گسترش ناآرامی‌ها و آشوب‌ها نمی‌یافت. شاید سخن محمدعلی ابطحی زمانی که ماه‌ها پیش از انتخابات می‌گفت، موسوی مانند هندوانه‌ای سربسته است و پس از 20 سال سکوت فعلاً نمی‌توان او را شناخت، دقیقاً همین جا معنا پیدا ‌کند. وقتی که چهره‌های معروف جبهه دوم خرداد سخن از ناشناخته‌ بودن موسوی بر زبان می‌آورند، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که سیاست‌مداران غربی و مدیران پروژه انقلاب مخملی در ایران درباره رفتار موسوی پس از انتخابات پیش‌بینی دقیقی داشته باشند. به عبارت دیگر چنان که رهبر انقلاب نیز گفتند گرچه وقوع برخی حوادث بعد از انتخابات با وجود علامت‌هایی که از دشمن می‌آمد، قابل پیش‌بینی بود، اما ورود برخی افراد به این مسایل دور از انتظار بود. در واقع همین رفتارهای ناپخته سیاسی بود که بسیاری را در داخل و خارج کشور به تعجب وا داشت و زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد و ایجاد دردسر برای کشور را فراهم کرد.

* تضعیف "ولایت فقیه "؛ نقطه هجومی غربی‌ها در فتنه

در رفتارشناسی دولت‌های غربی نیز به این نتیجه می‌رسیم که آنها در پی ظهور جریان فتنه و آشوب در ایران، به سرعت درصدد تأمین منافع خود تحت لوای دفاع از حقوق بشر برآمدند. اقدامات آنها در این عرصه شامل طیفی از تعرضات نرم و سخت بوده است که از مسایل فرهنگی و اجتماعی تا تهاجمات دیپلماتیک و عملیاتی را در برمی‌گیرد. مهمترین هدف سیاسی غرب در اوج آشوب‌ها "تضعیف نقش سیاسی ولایت فقیه و در صورت امکان حذف این جایگاه از نظام سیاسی ایران " بود. پس از بازگشت آرامش نیز محوری‌ترین سناریوی غرب، باز نگه‌داشتن پرونده بحران به اتکای نیروهای داخلی بدون نیاز به مداخله آشکار خارجی و با محوریت و نقش آفرینی دانشگاه‌ها بود.

غرب برای پیشبرد براندازی نرم و از آنجا که معتقدند از تحولات اجتماعی و سیاسی ایران عقب هستند و برای جبران آن بر سیاست "لزوم ارتباط جدی با جامعه ایران " تأکید کرده‌‌اند. این ارتباط با جامعه و مردم ایران در دو سطح فیزیکی و مجازی پیگیری می‌شود و لذا به جز فعالیت‌ رسانه‌ها بهره‌گیری از روش‌هایی که تسهیل‌کننده حضور سیاسی جدی غرب در ایران باشد، از جمله ایده تأسیس دفتر حافظ منافع آمریکا در ایران که در اواخر دوره بوش و ماه‌ها پیش از انتخابات مطرح شد، نقش برجسته‌ای پیدا می‌کند. آنها بر این باورند که ارتباط این دولت‌ها با مردم ایران باید در قالب " دیالوگ " باشد و صرف القای یک طرفه عقاید و تحلیل‌ها کافی نیست، بلکه از این ابزار باید برای جبران کمبود اطلاعات واقعی از جامعه ایران بهره برد. به این منظور توسعه کارکرد سفارتخانه‌های غربی در تهران نیز می‌توان نتیجه‌بخش باشد. در این چارچوب می‌توان گفت که گرچه هدف متوسط دولت‌های غربی، ایجاد و تقویت حضور سیاسی کارآمد در ایران است، اما هدف کلان آنها حرکت از حضور سیاسی به سمت دستیابی به حضور اجتماعی است. این برنامه در وهله اول از طریق توسعه برنامه‌‌های اجتماعی سفارتخانه‌ها انجام می‌شود.

* نقش سفارتخانه انگلستان در براندازی انقلاب اسلامی

وزیر خارجه ایران، منوچهر متکی در دیداری که روز یکشنبه 31 خرداد با برخی سفرا و نمایندگی‌های سیاسی کشورهای خارجی داشت به برخی از این اقدامات اشاره کرد. او به طور ویژه از فعالیت‌های سفارتخانه انگلستان سخن گفت. مطابق این بیانات مشاهدات وزارت خارجه ایران نشان می‌داد که انگلیس در سه سطح "رسانه‌ای "، "اطلاعاتی " و "امنیتی " از مدت‌ها پیش از انتخابات ایران را هدف گرفته بود. نخستین خطی که آنها پیش گرفتند تحریم انتخابات و القای آن در داخل ایران بود تا کسی مشارکت نکند. اقدام دوم انگلیسی‌ها اعزام مسافرانی بود که با اهداف اطلاعاتی و امنیتی به ایران می‌آمدند. در این مدت تعداد آن مسافران به حدی افزایش یافت که پرواز معمولی و کوچک خط تهران- لندن به یک هواپیمای جمبوجت بوئینگ 747 تبدیل شد.(1)

بر همین اساس سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در روز دوشنبه 8 تیر خبر از دستگیری برخی از کارمندان ایرانی سفارت انگلیس داد که در راستای اهداف سفارتخانه این کشور به اقداماتی غیرقانونی اقدام کرده بودند.(2)

* افشاگری حسین رسام از سفارت انگلیس

حسین رسام که از جمله آن افراد بود، در روز 17 مرداد و در جلسه دادگاه به ابعاد دیگری از دخالت سفارت انگلیس در مسائل مربوط به انتخابات ایران اشاره کرد. رسام مسئول بخش سیاسی و امنیتی سفارت انگلیس در ایران بود که پیش از آن در جریان پرونده هسته‌ای ایران با ارائه تحلیل‌های جهت‌دار به دیپلمات‌های انگلیسی از اوضاع ایران عملاً به رفتارهای ضدایرانی آنان دامن زده بود. او در بیانات خود گفت که وظیفه اصلی‌اش در سفارت انگلیس، جمع‌آوری اطلاعات و اخبار موردنیاز این کشور توسط "مرتبطین " در تهران و شهرستان‌ها بوده است. رسام بیان کرد که در طول 5 سال گذشته با 130 نفر به عنوان مرتبط در تماس بوده که در طول یکسال اخیر 50 نفر نیز به این تعداد افزوده شده است. او محل ملاقات‌ها را در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها اعلام کرد. رسام افزود: دولت انگلستان برای اعمال سیاست‌های خود در قبال ایران نیازمند درک و شناخت درست از تحولات کشورمان بود و وظیفه من در سفارت انگلیس این بود که اطلاعات و اخبار را از طریق ارتباط با شخصیت‌های مرتبط جمع‌آوری و تحلیل کنم و آنها را در اختیار انگلیسی‌ها قرار دهم. این کارمند محلی سفارت انگلیس از افرادی همچون عطریانفر، سعید لیلاز و شمس‌الواعظین به عنوان برخی از مرتبطین مهم خود نام برد. رسام همچنین بیان کرد که از طریق "ماهر " مشاور موسوی در انتخابات با ستاد وی در ارتباط بوده است.(3)

نباید فراموش کرد که در پی تحولات سال‌های گذشته دولت‌های غربی به این باور رسیده‌اند که آنتی‌تز انقلاب اسلامی را باید در همین ساختار موجود سیاسی و از داخل تجدیدنظر‌طلبان مدعی انقلاب اسلامی جستجو کرد. این رویکرد که منافاتی با پذیرش و تعامل با "جمهوری اسلامی " ندارد قائل است که تهدید اصلی هویت این نظام که در رهبری و ولایت فقیه متبلور می‌شود، از "درون " بوده و هرگونه تهدید خارجی با هدف براندازی باید نقش مکمل و کاتالیزور را داشته باشد. لذا همراه کردن مستقیم یا غیرمستقیم پیش قراولان انقلاب و وابستگان و اطرفیان آنها، مدیریت فکری و رفتاری گروه‌ها و شخصیت‌های مرجع از هر صنفی، نفوذ جدی و مؤثر در نهادهای انقلاب به خصوص سپاه پاسداران و در یک کلام نفوذ نرم در پشتوانه‌های هویت و مشروعیت نظام اسلامی بیش از همیشه موضوعیت یافته‌اند. آنها همچنین معتقدند که با تمرکز بر مسایل اقتصادی و بحران کارآمدی و برجسته کردن فشارهای اقتصادی، نسبت به مسایل سیاسی کم‌توجهی کرده‌اند. به اعتقاد آنان هیچ تورمی موجب تظاهرات مردمی نمی‌شود، اما یک مطالبه سیاسی جدی موجب بروز چالش خواهد شد.(4)

ادامه دارد....
پی‌نوشت:
1. "متکی در جمع سفرای خارجی مقیم ایران "؛ خبرگزاری فارس، یکشنبه 31 خرداد 1388.
2. "کارمندان ایرانی سفارت انگلیس وادار به اقدامات خلاف قانون شده بودند "؛ روزنامه کیهان؛ سه‌شنبه 9 تیر 1388؛ ش 19399.
3. "پشت‌ پرده ارتباط "حسین رسام " با ستاد موسوی "؛ پایگاه اینترنتی شبکه ایران؛ 17 مرداد 1388؛ شماره خبر: 23261.
4. جمشیدی، محمد، "رویکردها و اقدامات مداخله‌جویانه غرب در انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری ایران "؛ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ مرداد 1380؛ ش 9762.
منبع: کتاب شورش اشرافیت بر جمهوریت
 



:: بازدید از این مطلب : 445
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
گزارش فارس از جشنواره حماسه 9دی/
صفارهرندی: فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

خبرگزاری فارس: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، گفت: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند.


گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس، جشنواره عکس حماسه 9دی صبح امروز در محل خانه سوره با حضور محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران، عکاسان و اهالی قلم همراه با افتتاح 60 تابلو با موضوع حماسه بزرگ 9 دی آغاز شد.

در این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فتنه سال 88 و حضور هنرمندان و عکاسان در صحنه، اظهار داشت: خبرگزاری فارس به عنوان یک رسانه ملی در فتنه سال 88 و در حماسه 9دی آگاهانه در صحنه حضور داشت و توانست رسالت خود را به درستی به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید دارای نقطه‌ضعف‌هایی همچون غلط تایپی و ویرایشی باشند، اضافه کرد: رسانه‌ها به عنوان نقطه عزیمت جریان‌ها و اطلاع‌رسانی به شمار می‌روند، همچنین آنها با عزم جدی باید به انتشار آگاهانه اخبار و رویدادها بپردازند.
صفارهرندی در خصوص عملکرد برخی از رسانه‌های داخلی، بیان کرد: برخی از رسانه‌ها کار حرفه‌ای را با تعهد حرفه‌ای توأم کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا از واقعیت و حقیقت غافل نشوند و با وفاداری به این دو اصل پایبند شعارهایی که می‌‌دهند، باشند.
وی اضافه کرد: برخی از رسانه‌ها و هنرمندان معتقد به حرفه‌ای‌بودن هستند و به نوعی شعار حرفه‌ای بودن می‌دهند اما از مشاهده واقعیت‌های بزرگ چشم‌پوشی کرده و به جنگ با واقعیت و حقیقت می‌روند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوادث سال گذشته مملو از صحنه‌هایی بود که افراد می‌توانستند اشتباهات و اقدامات خود را بازنگری کنند و خوش به حال افرادی که به این امر پرداختند.
وی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در حوادث سال گذشته مسیر ناپیموده و اشتباه را ادامه ندادند، اضافه کرد: کسی که اصرار بر خطای خودش می‌کند اگر از لحاظ فنی هم قوی باشد نمی‌توان او را هنرمند شایسته‌ای دانست چرا که خطاها او را به محاصره خود در آورده است.
صفارهرندی با بیان اینکه عکس‌ها و تصاویر در آرایش صحنه سال گذشته نقش بسزایی را در آگاهی مردم ایفا کرده‌اند، ادامه داد: هر یک از افرادی که در سال گذشته خالق حماسه 9 دی بودند با افتخار می‌توانند تصاویر خود را به فرزندانشان نشان دهند و بگویند که ما در حماسه 9 دی حضور داشتیم و توانستیم کمر غرب و ایالت متحده را بشکنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران توانستند تاریخی به عنوان حماسه 9دی را به وجود آورند، عنوان کرد: مردم ایران در تمام صحنه‌های حضور داشته و در دوران انقلاب و هشت سال دفاع‌مقدس حماسه‌های فراوانی را خلق کردند که تصاویر آن دوران حاکی از صحت این سخن است.
صفارهرندی در خصوص افرادی که مدافع فتنه سال 88 بودند، بیان کرد: افرادی که سال گذشته در برابر این حرکت خدایی مردم ایران ایستادند و میان مردم و واقعیت سدی را ایجاد کرده بودند، از تصاویری که به جای مانده، شرم دارند چرا که قصدشان ایجاد سد در حرکت اسلامی و مردمی ملتی بود که می‌خواستند آزاد باشند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم ایران در فتنه سال گذشته نمی‌خواستند زیر بار دشمنان خدا و بشریت بروند، همچنین افرادی که در فتنه سال گذشته دخیل بودند تصاویرشان در جایی که فضیلت را می‌خرند، خریداری ندارد.
وی در خصوص عکاسان و هنرمندان فعال در فتنه سال گذشته، عنوان کرد: کاری که عکاسان متعهد، حق‌گرا و واقع‌بین سال گذشته در فتنه سال 88 انجام دادند به تصویر کشیدن یک رویارویی بود، یعنی آنها تصاویر واقعی را ثبت و به مخاطبان ارائه کردند.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان از سر توجه و یا غفلت و همراهی دنیای پلید استکباری را پیشه‌ کرده بودند، ادامه داد: عکس تصویر ماندگار است، همان تصویری که خیانت به حقیقت نمی‌کند، همچنین در قالب عکس است که انسان جایگاه خود را شناسایی و کشف کرده و متوجه می‌شود در چه موضعی واقع شده است.
وی در خصوص هتک حرمت به عاشورایی حسینی در فتنه سال 88، بیان کرد: افرادی که خالق این زشتی بودند و سنگ به دست، به هیئت‌های عزاداری امام حسین (ع) و مردم سنگ می‌انداختند و پرچم سالار شهیدان را به آتش کشیده بودند، خود را از دیده سایر افراد پنهان کردند و به نوعی از کار خود شرم داشتند.

* برخی از هنرمندان در فتنه سال 88 توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند

صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان در فتنه سال گذشته جبهه دو سویه که تصاویری از طرفداران سیدالشهداء و از سوی دیگر طرفدارانی از عمر‌بن‌سعد بودند را برای مردم به نمایش کشیدند، گفت: عاشورای سال 88 در خیابان آزادی و نواب نشانگر آن بود که برخی از بی‌خردان نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگ‌باران کردند و تصاویر آنها به تاریخ پیوست.
وی هنرمندی که با خود صادق است را با ملت و تاریخ نیز صادق دانست و بیان کرد: هنرمند یک صورت‌پرداز بزرگ است، همچنین افرادی که در فتنه سال 88 حضور داشتند و تصاویری از آنها وجود ندارد این را بدانند که خداوند روزی تصاویر آنها را به اقشار مختلف جامعه نشان خواهد داد و رسوایشان خواهد کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در سال گذشته توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند، اضافه کرد: هنرمندانی در فتنه سال اخیر دیده شدند که وفادار به حق و مردم نبوده و تصاویر چند میلیونی مردم را به بر خلاف واقعیت به نمایش گذاشتند و در برابر شکوه و عظمت ملت ایران سکوت پیشه کردند.
وی ادامه داد: بعضی از هنرمندان در برابر حقیقت و واقعیت شمشیر کشیده و تصویر‌سازی شاعرانه می‌کردند، اما حقیقت همواره خود را نشان داده و صف‌آرایی دشمنان را به مردم نمایان می‌کرد؛ چرا که در زمان فتنه سال گذشته جای شبهه‌ای برای مردم وجود نداشت و همه چیز عریانی خود را نشان می‌داد، اما برخی از هنرمندان به خانه‌ها پناه برده و عکس نگرفتند، ولی باید دانست خداوند از آن روزها عکس گرفته و روزی به بندگانش نشان خواهد داد.

* فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

صفارهرندی با اشاره به اینکه مردم با داشتن بصیرت، هدایت الهی و رهنمودهای رهبری در زمان فتنه سال 88 مسیر جاودان را برگزیدند، افزود: برخی از افراد وقتی جلوی دیدگانشان خون دیدند، باز راه حق را انتخاب و به جنگ با سید سالار نرفتند.
وی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، بیان کرد: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند، اما برخی از آنها با فتوشاپ، تظاهرات مردم را تبدیل به تظاهرات ضدانقلابی کردند و با رنگ‌های کامپیوتری مردم را رنگ کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در فتنه سال اخیر به جنگ با حقیقت رفتند، گفت: رسانه‌ها پیچ‌و تاب‌های شیطنت‌آمیز آدمی را برملا می‌کنند و نشان می‌دهند که انسان‌ها در کجای حقیقت‌ها و واقعیت‌های زندگی، از خود بازی در می‌آورند.
وی با بیان اینکه اهالی تصویر ، رسانه، هنر و فرهنگ سال گذشته با حماسه 9 دی سالی سرفرازی را سپری کردند، اضافه کرد: مردم بابصیرت‌ و با عهد و پیمان خالصانه با امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب توانستند دشمنان را تسلیم و سرکوب کنند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان اسلام به دلیل عدم توانایی در برابر ایران و اسلام، کشورمان را تحریم اقتصادی کرد، ادامه داد: دشمنان اسلام و ایران در سال گذشته از حقیقت پرده‌برداری کردند و در توهم غوطه‌ور شدند که همان تحریم ملت ایران است، چراکه آنها تصور می‌کردند که با متوسل به تحریم و فعالیت نظامی علیه ایران می‌توانند به ایران حمله کنند، اما می‌دانند که بیش از 98 درصد اقداماتشان بی‌اثر است.



:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز
بهانه دانشگاه آکسفورد برای خودداری از اظهارنظر در مورد وضعیت مهدی هاشمی

 

در پی طرح ادعاهایی از سوی مهدی هاشمی مبنی بر اشتغال به تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه آکسفورد انگلیس، خبرنگار ما در لندن برای مشخص شدن صحت و سقم این ادعاها با مسئولان دانشگاه آکسفورد تماس گرفت ولی آنان حاضر نشدند این ادعا را تایید کنند.

خبرنگار رجانیوز، طی دو هفته گذشته به‌صورت مکتوب و تلفنی چند بار با دانشگاه آکسفورد تماس گرفت و از آنان خواست تا نظر رسمی خود را در مورد ادعای تحصیل مهدی هاشمی در آن دانشگاه اعلام کنند ولی پاسخ دانشگاه آکسفورد این بود که "سیاست ما بر این نیست که درباره این موارد شخصی اظهار نظر کنیم."
 
در پی این پاسخ، به مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد توضیح داده شد که این موضوع به هیچ وجه شخصی نیست و کاملا جنبه عمومی دارد. آقای مهدی هاشمی از سوی قوه قضاییه ایران تحت تعقیب است و پرونده حجیمی علیه وی در دستگاه قضایی ایران مفتوح است، بنابراین، توضیح و روشنگری شما در این مورد، می‌تواند به کار اطلاع رسانی در مورد این پرونده کمک کند.
 
یکی از مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد بار دیگر با خودداری از تأیید ادعای مطرح شده از سوی مهدی هاشمی، گفت: ما همیشه با ادعاهایی از این دست از سوی افراد مختلف مبنی بر تحصیل در دانشگاه آکسفورد مواجه هستیم که ممکن است صحت نیز نداشته باشد ولی سیاست ما اظهارنظر درباره این گونه مسائل است.
 
به این مسئول که نام وی نزد خبرنگار ما محفوظ است، توضیح داده شد که یکی از بهانه های حضور نیافتن متهم مذکور در کشور برای مواجهه با اتهامات خود بحث تحصیل در دانشگاه آکسفورد است و این موضوع به نحوی مطرح شده است که گویا دانشگاه، اجازه حضور وی را در دادگاه نمی دهد. آیا بهتر نیست برای جلوگیری از بدنام شدن دانشگاه درباره نحوه ارتباط و یا عدم ارتباط مهدی هاشمی با آکسفورد توضیح بدهید؟
 
پاسخ وی به این سوال نیز چنین بود که چون ما مطلبی در این مورد در رسانه های انگلیسی زبان مشاهده نکرده ایم، بنابراین ضرورتی برای ارائه توضیح نمی بینیم.
 
برخی تحلیلگران معتقدند که با توجه به اتهامات جدی مطرح شده علیه مهدی هاشمی به‌ویژه در زمینه سوءاستفاده های مالی و دخالت در اغتشاشات پس از انتخابات، حتی اگر وی در دانشگاه آکسفورد نیز مشغول به تحصیل باشد، احتمالا این دانشگاه حاضر نیست رسما این موضوع را تایید کند.
 
در عین حال، گزارش خبرنگار ما حاکی است مهدی هاشمی حدود دو ماه قبل در دانشگاه اکسفورد طی مراسمی در دو روز به عنوان دانشجوی دکترا معرفی شد. وی در انستیتوی خاورشناسی مشغول شده که هیچ تناسبی با رشته او ندارد.
 
نکته جالب‌تر سرمایه گذاری انگلیسی‌ها بر روی مهدی هاشمی است، به‌طوری که دانشگاه اکسفورد که ضوابط سختی برای ورود دارد و نمره ایلتس باید 8 باشد، وی را بدون داشتن این مورد و برخی شرایط دیگر پذیرش کرده و رئیس انستیتو هم که استاد راهنمای ابوالفضل فاتح است، استاد راهنمای مهدی هاشمی نیز شده است.
 
اما خودداری مسئولان دانشگاه آکسفورد از توضیح در مورد وضعیت تحصیل مهدی هاشمی به بهانه "شخصی بودن" این مسئله در حالی است که دو سال قبل در جریان ایجاد شبهه درباره مدرک تحصیلی مرحوم کردان وزیر وقت کشور و استعلام یک سایت اینترنتی داخلی، این دانشگاه ظرف یک روز به صورت مکتوب به این موضوع پاسخ داد.
 
همچنین پیگیری‌های بعدی سایت متعلق به آقای احمد توکلی در این مورد نیز با پاسخ فوری و مکتوب این دانشگاه همراه شد.


 



:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

درخواست كروبي از نظام براي تعديل مواضع خود

 

شنيده شده اخيراً مهدي كروبي از نظام خواسته 2 شرط او را قبول نمايند تا وي مواضع ضد انقلابي و تند اخير خود را تعديل كند.
ابو فتنه (كروبي) اعلام كرده كه اگر نظام 2 شرط مورد ادعايش را بپذيرد وي حاضر است در بيان مواضع ضد نظام خود تعديل بوجود آورد.
اولين شرط نفر پنجم انتخابات اينست كه دستگاههاي امنيتي، ممنوع الخروج بودن پسر وي - تقي كروبي - را لغو كنند تا او به درمان بيماري ناشي از جنگ تحميلي خود پرداخته و سپس به تحقيق براي تاليف كتاب خود در انگليس بپردازد.
تقي كروبي استاد حقوق دانشگاه علم و فرهنگ است كه بارها در كلاس‌هاي درسي خود در دوران فتنه، هتاكي‌هايي را عليه نظام و مسئولان آن روا داشته است.
كروبي بازگشايي مجدد دفتر خود و اجازه فعالیت حزب اعتماد ملی را به عنوان دومين شرط ادعايي خود اعلام كرده است.
گفته می شود کروبی از اقدامات خود پشیمان شده است ولی روی برگشتن به نظام را ندارد. همچنین گفته می شود نامبرده از اینکه خاتمی تصمیم گرفته وی و موسوی را فدا نموده و خود را نجات دهد، در ادامه فتنه گری دچار تردید شده است.


 

 

مرثیه خوانی برای منافع از دست رفته

 

اعلام نتایج بررسی وقف دانشگاه آزاد به مزاق بعضی ها خوش نیامده است و اعلام داشته اند این قضاوت ها سیاسی است .
برهمین مبنا بسیاری از سایت های فتنه ، بخصوص آنها که آبشخورشان در بریتانیا می باشد با ابراز همدردی وسیاسی وغیر کارشناسی قلمداد نمودن این حکم ، اعلام داشته اند ، تا آنجا که ما می دانیم آقای .... در حد مرجعیت و یکی از کارشناسان بزرگ اسلامی محسوب می شوند ، باطل خواندن فتاوای وصحه گذاری ایشان بر صحیح بودن وقف در واقع اهانت به مرجعییت شیعه و میلیونها مقلد ایشان می باشد .
لازم به یادآوری است که پروژه مرجع سازی وجایگزین نمودن خلاء منتظری همچنان از سوی مخالفین نظام اسلامی دنبال می شود ، این مرثیه خوانی ها هم بر همین اساس وبه نوعی  احساس شکستی است که در اولین گام ها مرجعیت فتنه ومنافع مادی آنها به خطر انداخته است .


 

 

تهديد گروهك منافقين به استفاده از سموم شيميايي

 

به تازگي گروهك‌ منافقين اقدام به تهيه سموم مختلف براي تهديد به انجام اقدامات تروريستي كرده است.

اخيرا گروهك‌ منافقين اقدام به تهيه سموم مختلف از جمله انواع مواد شيميايي، سيانور و ديگر سموم براي انجام اقدامات تروريستي كرده كه در صورت عملي شدن چنين تهديداتي، آسيب‌پذيري مردم و نيروهاي امنيتي و انتظامي به شدت افزايش خواهد يافت.

خبر ديگري در اين زمينه حاكي است، در پي هلاكت دو نفر از عناصر گروهك پ.ك.ك و پژاك بر اثر مواد غذايي مسموم در يكي از روستاهاي تابعه هنگ مرزي اروميه، احتمال اينكه گروهك مزبور در آينده وارد فاز جديدي از اقدامات تروريستي عليه جمهوري اسلامي ايران به نام " بيوتروريسم " شود، متصور است.

 

 

 

تلاش سران فتنه براي فعاليت در دانشگاهها

 

جريان فتنه با محوريت افرادي همچون موسوي ، كروبي و خاتمي تلاش دارند همزمان با رونق گرفتن دانشگاه در سال جديد تحصيلي با يارگيري از بين دانشجويان فعاليت خود را در اين عرصه گسترش دهند.

برهمين اساس به تازگي جلسه اي برگزار شد كه در آن اعضاي اسبق انجمن غير قانوني طيف علامه از سطح كشور حضور داشته و با خاتمي ديدار نموده اند.

در اين جلسه ، سيدمحمدخاتمي با تاكيد بر افراطي گري برخي از جريانهاي داخل كشور با سخناني كنايه آميز حاميان دولت را افرادي خودسر عنوان نمود و گفت : «با ستم به دانشجويان ، اساتيد و تشكلهاي دانشجويي مقابله خواهم كرد.» وي همچنين در بخشي از سخنان خود با تاكيد بر اينكه عدم برخورد با نيروهاي خودسر باعث رشد آنان خواهد شد براي مقابله با دولت ، كدهايي را به عناصر دانشجويي ارائه نموده كه از جمله:
1- شروع اعتراضات صنفي و تبديل آن به اعتراضات سياسي.
2- با دعوت از عناصر فتنه اقدام به برگزاري سخنراني ها و ميتينگ هاي سياسي نموده و دولت را تخريب نماييد.
3- كميته هاي انضباطي دانشگاه ها را تحت فشار قرار داده و مانع صدور احكام سنگين براي دانشجويان هوادار شويد.
گفته مي شود در سال جاري جريان هاي دانشجويي وابسته به سران فتنه خصوصاً شاخه دانشجويي بنياد باران كه وابسته به خاتمي مي باشد برنامه ريزي و تلاش گسترده اي را جهت تحقق اهداف خود در دانشگاههاي كشور انجام داده است.


 

 

علی مطهری با "نه" نمایندگان مواجه شد

 

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که از روز گذشته مشغول جمع آوری امضا برای طرح سوال از رئیس جمهور بود به دلیل مواجه شدن با پاسخ منفی نمایندگان، امروز چهارشنبه از این تصمیم خود منصرف شد.

 یکی از نمایندگان مجلس که خواست نامش ذکر نشود در این باره به ایرنا اعلام کرد که علت این انصراف عدم استقبال نمایندگان از این اقدام مطهری بوده است.
وی افزود: بسیاری از نمایندگان به خاطر این که این رفتار مطهری را مغایر با منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام در جامعه می‌دانستند از امضای این طرح سوال امتناع کردند.
وی خاطر نشان کرد که مطهری روز گذشته تنها توانسته بود 8 امضا برای این طرح خود جمع کند.
طبق آئین نامه داخلی مجلس طرح سوال از رئیس جمهور نیازمند امضای دو سوم نمایندگان مجلس است.
مطهری سال گذشته نیز موضوع طرح سوال از رئیس جمهوری را پیگیری کرد که همان زمان نیز با بی تفاوتی نمایندگان روبه رو شد و همکارانش طرح وی را برای سوال از رئیس جمهور امضا نکردند.


 

 

 

شیطنت فتنه گرهای داخلی در استقبال تاریخی از احمدی نژاد + عکس
پس از گذشت دقایقی از انتشار خبر مذکور با تصویر توهین آمیز ، طبق معمول گردانندگان این سایت با تغییر دادن تیتر و تصویر غیراخلاقی جهت تبرئه از شیطنت عامدانه ای که صورت داده اند ، کامنتی را با عنوان :" لطفا تصویر دختران مشتاق(!) جنوب لبنانی كه از شوق دیدارشان فراموش كرده اند لباس مكفی بپوشند را نیز منتشر كنید." در ذیل خبر قرار دادند تا ...
"صراط" - در حالی که استقبال پرشور و تاریخی مردم لبنان از دکتر احمدی نژاد بازتابهای بسیاری را در رسانه های  جهان داشته است یکی از سایتهای داخلی که به تازگی بعد از مدتها تعطیلی دور جديدي از خبرسازي‌هاي خود را آغاز كرده است در كنار حاشيه‌سازي رسانه‌هاي ضدايراني، به سبك همين حاشيه‌سازي‌ها ترجيح داد به‌جاي برجسته كردن فضاي مثبت استقبال ده‌ها هزار نفر از مردم لبنان، با تيتر "انفجار بمب در آستانه ورود احمدی نژاد" به استقبال اين سفر برود تا همانند خروجي رسانه‌هاي غربي اين نكته به ذهن مخاطب القا شود كه حتي آغاز اين سفر نيز با ايجاد ناامني همراه بوده است.
این سایت خبری که مدیرش چندی پیش در مصاحبه با مجله همشهری ماه مطالب تکان دهنده ای را از شیوه های جذب بودجه برای اداره سایت عنوان کرده بود در كنار اين خبر تصوير توهين‌آميزي نسبت به رئيس‌جمهور نيز قرار داد.
 پس از گذشت دقایقی از انتشار خبر مذکور با تصویر توهین آمیز ، طبق معمول گردانندگان این سایت با تغییر دادن تیتر و تصویر غیراخلاقی جهت تبرئه از شیطنت عامدانه ای که صورت داده اند ، کامنتی را با عنوان :" لطفا تصویر دختران مشتاق(!) جنوب لبنانی كه از شوق دیدارشان فراموش كرده اند لباس مكفی بپوشند را نیز منتشر كنید." در ذیل خبر قرار دادند تا ضمن بی خبر نشان دادن خود به ذهن مخاطب اینگونه القا کنند که استقبال کنندگان از رئیس جمهوری غالبا بی حجاب بوده اند .


 

 

ظاهرا این سایت وابسته به برخی از عناصر فتنه در دور جديد فعاليت خود نيز همان رويه قبل را در سياه‌نمايي و القاي فضاي بحران دنبال مي‌كند .

در ذیل تصویرو تیتر جدید منتشر شده در خبر مذکور را مشاهده می کنید .


 

 

 

واکنش متفاوت BBC

سایت "بی‌بی‌سی فارسی" در خبر خود که در رابطه با سفر دکتر احمدی‌نژاد به لبنان منتشر کرده، هیچ اشاره‌ای به استقبال باشکوه مردم این کشور از رئیس جمهور ایران که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت، نکرده و ترجیح داده تا به انتشار مطالب نشریات صهیونیستی علیه این سفر بپردازد.

این اقدام بی‌بی‌سی درحالی صورت گرفته که حتی روزنامه‌های رسمی اسرائیل نظیر هاآرتز و یدیعوت آهارونوت نیز هم در سایت‌های خود مجبور به اعتراف به استقبال گسترده مردم لبنان از احمدی‌نژاد شده‌اند و دست به انتشار گزیده عکس‌های این مراسم زده‌اند.

پوشش اخبار بی‌اهمیت نسبت به اعضای فتنه 88 در داخل کشور نیز یکی از روش‌های تلویزیون دولتی انگلیس برای فرار از پوشش اخبار سفر رئیس جمهور است.

بی‌بی‌سی همچنین در مطلب طولانی خود درباره سفر رئیس جمهور ایران به لبنان، به مسائل مختلفی به ویژه مخالفت و نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی پرداخته اما حتی یک عکس از استقبال مردم از احمدی‌نژاد نیز منتشر نکرده است.

گفتنی است شبکه‌های خبری آمریکا از جمله " سی‌ان‌ان"، " فاکس نیوز" و " سی‌بی‌سی" نیز که همواره رخدادهای خبری را پوشش می‌دهند، در خصوص استقبال بسیار گرم و بی‌نظیر مقامات و مردم این کشور از احمدی‌نژاد سکوت کامل اختیار کرده‌اند.

این سکوت خبری رسانه‌های آمریکا2 در حالی است که مقامات کاخ سفید طی روزهای اخیر بارها نگرانی و عصبانیت خود را دیدار تاریخی رییس‌جمهوری کشورمان به لبنان اعلام کرده‌اند.
 

 

 

 

خشم سایت منتسب به قالیباف از پخش کلیپی که وجود نداشت!
کلیپی که برخی سایتها از آن نام برده اند مربوط به تولیدات "شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی" در زمان فتنه بوده که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال از LCD های موجود در این غرفه باز پخش شده .در کلیپ پخش شده ی مذکور هیچ تصویری از سید حسن خمینی و محمد رضا با هنر وجود نداشته است .

در حالی که برخی رسانه های زنجیره ای با انتشار خبری دروغ قصد داشتند تا نمایشگاه رسانه های دیجیتال را به حاشیه ببرند خبرنگار صراط اطلاعات تازه ای را از جوسازی این سایتها کسب کرد .
به گزارش صراط یک سایت خبری روز گذشته در گزارشی کذب مدعی شد که غرفه "شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی" با نصب تلویزیون های بزرگ، اقدام به پخش تصاویری از آشوب های بعد از انتخابات کرده که در آن سرود « منافق منافق خون جوانان ما می چکد از چنگ تو» هم پخش می شود.

این سایت منتسب به قالیباف در ادامه خبر جالبش آورده : "نکته درخور توجه نشان دادن تصاویر چهره هایی همچون هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری، سید حسن خمینی نوه امام (ره)، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران در مجلس همزمان با پخش سرود منافق است که بر خلاف توصیه ها و تاکیدات چندباره رهبر معظم انقلاب است."
این در حالی است که ظاهرا گردانندگان این رسانه بدون کوچکترین اطلاع و پیگیری تنها از روی شنیده های خود اقدام به انتشار چنین خبری کرده اند .
سیفیان دبیر شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی در گفتگویی کوتاه با صراط نیوز گفت: کلیپی که برخی سایتها از آن نام برده اند مربوط به تولیدات "شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی" در زمان فتنه بوده که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال از LCD های موجود در این غرفه باز پخش است .
وی یاد آور شد: در کلیپ پخش شده ی مذکور هیچ تصویری از سید حسن خمینی و محمد رضا با هنر وجود نداشته است .
دبیر شورای هماهنگی فعالان سایبری انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه برخی از سایتها با شانتاژهای خبری و انتشار اخبار کذب قصد ایجاد شکاف و تضعیف این شورا را دارند تاکید کرد که تصاویر مذکور در حال حاضر دیگر بازپخش نمی شوند .

گفتنی است موضع گیری عجولانه برخی رسانه های زنجیره ای در قبال پخش اینگونه تصاویر که مربوط به زمان فتنه بوده ، نشان دهنده ارتباط این سایتها با عناصر فتنه است .
لازم به یاد آوری است در حال حاضر آثار طراحی شده توسط میثم حسنی که آنهم مربوط به دوران فتنه بوده است از تلویزیون های این غرفه در نمایشگاه رسانه های دیجیتال پخش می شود .

 



:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 21 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

 

"در مسیر زاینده‌رود"؛ از لهجه زلال تا منشور اخلاق

 مجموعه‌های ویژه ماه رمضان کم کم به قسمت‌های حساس خود نزدیک می‌شوند و همزمان با کشمکش داستان و درگیری‌‌های اخلاقی شخصیت‌ها، حواشی و انتقادات نیز به نقطه اوج نزدیک می‌شوند.

سریال "در مسیر زاینده‌رود" به کارگردانی حسن فتحی که قرار بود با استفاده از معماری، بناهای زیبا و لهجه شیرین اصفهانی تصویری دلنشین و تماشاگرپسند از این فرهنگ اصیل ایرانی ترسیم کند، یکی از سریال‌های مناسبتی ماه مبارک است که پخش آن در روزهای اخیر خبرساز شده است.

هفته گذشته موجی از اعتراضات مردم اصفهان دامن تازه‌ترین ساخته حسن فتحی را گرفت و اهالی این شهر نسبت به استفاده نادرست از لهجه شیرین اصفهانی انتقاد کردند و در ادامه مسئولان این شهر خواستار عذرخواهی عوامل تولید "در مسیر زاینده‌رود" شدند.

هر چند متولیان این مجموعه تلویزیونی با استمداد از مهرداد ضیایی به عنوان مشاور لهجه و تمرینات دورخوانی تلاش کردند بازیگرانی که اصلیت اصفهانی ندارند لهجه‌ها را خوب اداد کنند اما لهجه بازیگران چندان شبیه نمونه‌های واقعی در نیامد و اهالی این شهر نتوانستند این ناپختگی را تحمل کرده و دست به اعتراض زدند.

 

حسن فتحی از مردم اصفهان رسما عذرخواهی کرد

پس از عذرخواهی هفته گذشته تهیه‌کننده این سریال، سخنگوی شورای اسلامی شهر صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اعلام کرد که کارگردان سریال "در مسیر زاینده‌رود" درخواست کرده در یک نشست، رسما عذرخواهی وی را به مردم شهر اصفهان اطلاع دهد و حداقل سه برنامه تلویزیونی در شأن شهر اصفهان داشته باشد.

ابوالفضل قربانی همچنین اعلام کرده که سازندگان این سریال قول مساعد دادند که تا آنجایی که ممکن است همه اشکلات را در قسمت‌های باقی‌مانده سریال برطرف کنند.

 

سعه صدر ساکنان اصفهان در واکنش به رویکرد جدی کارگردان

هر چند در این میان برخی معتقدند که این کارگردان برای باورپذیر بودن بازی‌های سریال‌اش با توجه به محدودیت زمانی نهایت دقت و تلاش را داشته و از خصوصیات بومی اصفهان و ویژگی رفتاری مردم میزبان استفاده مثبت داشته است و ساکنان شهرهای مختلف باید در مواجه با یک سریال تلویزیونی که در سراسر کشور پخش می‌شود نسبت به لهجه و سایر مشخصه‌های رفتار خود از سعه صدر بیشتری برخوردار باشند بخصوص زمانی که رویکرد کارگردان کاملا جدی و دقیق است.

 

"در مسیر زاینده رود" برای انتقال حس و حال شهر سیر قابل قبولی طی کرده‌است

حسین پاکدل که خود از هنرمندان اصفهانی است، درباره لهجه‌های اصفهانی در سریال حسن فتحی معتقد است که این سریال برای انتقال حس و حال شهر و دیارش سیرِ قابل قبولی را طی کرده است.

 

وی در یادداشتی با عنوان "با لهجه‌ای زلال در مسیر زاینده‌رود" آورده است: با نگاهی حتی گذرا به همین چند قسمت سریال «در مسیر زاینده رود» به نویسندگی علیرضا نادری و کارگردانی در خور توجه حسن فتحی، در فرصتی اندک، چیزی نزدیک به کارِ نشد و ناممکن صورت گرفته است. همراهی انبوهی از بازیگران محلی در کنار چند چهره توانا، مطرح و شناخته شده غیر بومی و بهره برداری درست و هوشمندانه از لهجه‌ی زیبای اصفهانی برای پیشبرد قصه، فوق‌العاده جذاب و باور پذیر است. ممکن است کسانی که آشنا هستند با آن لهجه و یا بدان سخن می‌گویند در مواردی متوجه لقی‌هایی جزئی در بیان پاره‌ای بازیگران شوند، ولی عموماً مخاطب انبوه و سراسری، ابداً متوجه این ریزه‌کاری‌ها نخواهند شد.

 

"در مسیر زاینده رود" قطعا روی قشر فوتبالیست تاثیر می‌گذارد

 

اما فارغ از حواشی و اعتراضات مربوطه، یکی از نکات جالب توجه محتوای سریال و پرداختن به  مسئله فوتبال ناپاک و حواشی این ورزش جنجالی است که می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد.

 

دبیر ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال به تازگی در گفت‌وگویی از اثرگذاری این سریال بر قشر فوتبالیست‌ها گفته و این‌که چقدر جای خالی سریال‌هایی نظیر "در مسیر زاینده رود" در رسانه ملی احساس می‌شد.

 

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور درباره پرداختن مجموعه تلویزیونی "درمسیر زاینده رود" به مباحث اخلاقی ورزشکاران نظیر بازیکنان عنوان کرده است: ساخت چنین سریال‌هایی قطعا کار خوبی است. چون ورزشکاران جزء قشرهای الگوساز در جامعه و حلقه‌های تاثیرگذار به خصوص در رده سنی جامعه هدف یعنی جوانان و نوجوانان و حتی بزرگسالان هستند و به نظرم رفتار اجتماعی آنها دستمایه خوبی برای ساخت آثار نمایشی است.

 

وی در عین حال یادآور شده که ساخت این آثار نمایشی نیاز به فکر دارد و باید نرم‌افزاری باشد و تصنعی نباشد.

 

دبیر ستاد منشور اخلاقی با بیان این که ساخت مجموعه‌هایی نظیر «در مسیر زاینده رود» قطعا روی قشر فوتبالیست تأثیر می‌گذارد و در این باره شک نکنید، به فارس گفته است: جای خالی چنین سریال‌هایی احساس می‌شد و بیشتر باید به این مسائل توجه شود. البته همان طور که گفتم باید واقع‌بینانه و نرم باشد و خیلی مصنوعی و تصنعی نباشد که غیرقابل باور به نظر برسد

 

وی تاکید کرده که باید بسیار دقیق و جامع به این مسائل پرداخت تا نکته‌ای از قلم نیافتد و یا غیر واقعی به آن پرداخت نشود

 

 

حقیقتی که حسن فتحی آن را به تصویر کشید
اعترافات واقعی یک دلال از زبان بازیگر سریال "در مسیر زاینده رود"!

گروه ورزشي: حسن فتحی با ساخت سریال مناسبتی "در مسیر زاینده رود" که هر شب در ایام ماه مبارک رمضان از طریق امواج شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود، بار دیگر با پرداختن به واقعیت‌های موجود جامعه اشاره‌ای صریح به موضوع دلالی در حوزه ورزش به ویژه رشته فوتبال داشت تا شاید دستگاه‌های امنیتی و قضایی با جدیت بیشتری پرونده این افراد در عرصه ورزش را دنبال کنند.

کارگردان سریال "در مسیر زاینده رود" که از مدت‌ها پیش روی این موضوع ریز شده بود، با انتخاب "هومن برق‌نورد" به عنوان دلال "مهران سارنگ" تلاش کرده اتفاقاتی را که در جامعه فوتبال ما از سوی چنین افرادی روی می‌دهد، به تصویر بکشد تا خانواده‌های جوانانی که علاقه به حضور فرزندانش در عرصه‌های ورزشی دارند از نیت چنین افرادی که متاسفانه امروز در جامعه ما تعدادشان کم نیست، خبردار شوند و تن به خواسته‌های غیر منطقی و عرفی آنها ندهند.

شب گذشته در یکی از دیالوگ‌های "هومن برق نورد" مسائلی مطرح شد که مشخص است با آگاهی کامل و شناخت از فضای فوتبال ایران تهیه شده است، دلال مذکور که تلاش داشت ماهیت ذاتی خود را از دید مادر فوتبالیست معروف پنهان کند، با سخنان درشت به دنبال ظاهر فریبی بود اما زمانی که قرار به ارائه اطلاعات کارشناسی شد، این واقعیت برملا شد که فرد مذکور تخصص اولیه‌اش در جابجا کردن روده گوسفند است و به دلیل ورشکستگی در این حرفه ترجیح داده وارد فضای واسطه گری فوتبال شود چرا که این کار برای او درآمد هنگفتی در برخواهد داشت. وی با کنایه‌ای تند خطاب به مادر فوتبالیست معروف گفت: «خبرنگاران به دنبال نابودی من هستند اما به دلیل ارتباط خوبی که با مدیران باشگاه‌ها دارم این تلاش آنها هرگز به نتیجه نرسید!»

پخش چنین تصاویری از رسانه‌ملی در قالب سریالی اجتماعی نشان دهنده این واقعیت است که افرادی نظیر گرکانی در فوتبال ایران به دلیل غفلت برخی مدیران فوتبال و بی توجهی سیستم‌های امنیتی و نظارتی موفق شدند با سوء استفاده از بودجه‌های دولتی رشد کنند و به قدری بزرگ شوند که کسی توانایی مقابله با آنها را نداشته باشد.

دیالوگ‌های بازیگر نقش گرکانی در سریال "در مسیر زاینده رود" تلنگری به مسوولان ورزش کشور است که دلالان و واسطه‌های فعال در این حوزه به قدری قدرت گرفته‌اند که می‌توانند نام بازیکنان مورد نظر خود را در لیست تیم ملی فوتبال کشور هم قرار دهند تا بتوانند از کنار این ماجرا به حد قابل توجهی سودجویی کنند، اعترافات طنزگونه" هومن برق‌نورد" شاید برای لحظاتی خنده را به چهره ایرانیان عاشق فوتبال هدیه کند اما این لبخند برای مسوولان ورزش ایران تلخ تر از هر گریه‌ای است، چرا که واقعیت فوتبال ایران و آنچه زیر پوست فوتبال این کشور می‌گذرد همین مسائلی است که هر شب مردم  آن را در سریال "در مسیر زاینده رود" می‌بینند.

بدون تردید بی‌توجهی به این مقوله و آزادگذاشتن افرادی نظیر گرکانی در فضای واقعی جامعه بدون تردید پیامد شیرینی برای فوتبال ایران در برنخواهد داشت بلکه سرعت فوتبال ایران به سمت قهقرا و نابودی و فساد بیشتر از پیش می‌شود.
 


 

خواهر مرد عبا شکلاتی هم به میدان آمد

فاطمه خاتمي خواهر محمد خاتمي كه يكي از سران فتنه بشمار ميرود، جلسات سياسي و سخنراني خود عليه نظام را تحت پوشش شرح دعاي مكارم الاخلاق در اردكان شروع كرده است.

با عنايت به گزارشات مردمي و نگراني خواهران مومن محله جنت آباد اردكان از حضور فاطمه خاتمي در تكيه اعظم ميدان هفت حوض ، شنيده ها حاكيست وي باسن قريب به 75 سال و عدم سواد قابل توجه علمي و ديني ، علي الظاهر به تفسير و شرح دعاي مكارم الاخلاق مي پردازد وليكن  به نظام و رهبري و نيروهاي امنيتي تاخته و از جريان فتنه سبز و زندانيان سياسي بشدت دفاع ميكند.
وي مانند يك بلندگوي داخلي جريان منافقين و شبكه هاي ضد انقلابي voa و bbc و صداي امريكا، در فضاي اين تكيه حسيني ، بشدت از عملكرد نظام در برخورد با جريان ضد اسلامي انقلابي فتنه سبز انتقاد كرده و و نظام شاهنشاهي را با نظام مقدس جمهوري اسلامي مقايسه كرده است.
پرداختن به آويزه هاي نخ نما شده همچون گراني هاي كمر شكن و سياهنمايي عليه خدمات دولت مكتبي احمدي نژاد از ديگر سخنان وي ميباشد.
وي در جايي ديگر از سخنان خود به دستگيري و بازداشت بيشمار و فله اي  فرزندان انقلاب و امام و ياران برادر خود و ميرحسين موسوي اشاره كرده و از قوه قضاييه و نيروهاي فداكار و مخلص انتظامي و امنيتي بشدت انتقاد و آنان را محصول والدين بي نماز و لا ابلي دانسته است.
لازم به ذكر هست ، هيات امناء و دست اندركاران تكيه اعظم ميدان هفت حوض ، سابقه خوب انقلابي ندارند و مدتهاست كه اين تكيه در عوض پرداختن به كارهاي فرهنگي و عبادي و مذهبي به پاتوق ضدانقلاب اردكان و هجمه و تئوري پردازي جهت سركوب انقلابيون اردكان تبديل شده است و درصورت عدم پيگيري و تعطيلي جلسات فتنه در اين محل ، به ذكر نام و سوابق دست اندركاران اين هيات خواهيم پرداخت.
در انتخابات سال 84 هم فاطمه خاتمي بارها از تريبون مساجد گفته بود كه حضرت ابوالفضل را در خواب ديده كه گفته به پسرم دكتر مصطفي معين راي بدهيد. البته گافهاي مضحك  زياد وي در بين عوام و خواص اردكان شهرت دارد  و مردم اين شهر  رفتار  وي را به جهت بيسوادي و مضحك بودن به  كروبي تشبيه ميكنند.
يادآور ميشويم كه گروهكهاي الحادي و التقاطي و ضدانقلاب هم با تفسير غلط قرآن و ادعيه به تاخت و تاز و حمله عليه نظام مقدس و امام و رهبري مي پرداختند ، به حدي كه از دل انها گروهكهاي تروريستي مثل فرقان و مجاهدين خلق و.... بيرون آمد.
 

 

 

هاشمی رفسنجانی: نخست‌وزیری مجدد موسوی تحمیلی بود

گرچه عدم تمایل آیت الله خامنه ای به انتخاب مجدد موسوی واضح بود اما به هر حال به خاطر کارشکنی ها و بدعت هایی که جناح چپ موجود در سه قوه انجام دادند (از جمله نامه به امام و یا گفتن این نکته به امام که در صورت رفتن موسوی، جبهه ها از نظر روحی تضعیف می شوند) آیت الله خامنه ای پس از فراز و نشیب های فراوان مجبور شدند تا به خاطر مصلحت نظام و در راستای تبعیت از ولی فقیه، با اکراه تمام مجدداً میرحسین موسوی را جهت نخست وزیری به مجلس معرفی نمایند.

 

در قسمت های اول و دوم و سوم این مقاله، مروری داشتیم بر حضور عناصر مختلف در ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری چهارم و سپس شرحی اجمالی از متن و حواشی رد صلاحیت اعضای نهضت آزادی ارائه کردیم. سپس به بحث عدم تمایل آیت الله خامنه ای به کاندیداتوری (به دلیل عدم میل به همکاری مجدد با موسوی) اشاره کردیم و سپس ضمن ذکر پاره ای از انتقادات جدی کاندیداها به دولت موسوی، نمونه هایی از تلاش های رسانه ای یاران وی برای توجیه عملکرد او و ضمناً تحت فشار گذاشتن رئیس جمهور جدید برای انتخاب مجدد او به نخست وزیری را نقل نمودیم و تا آنجا رسیدیم که آیت الله خامنه ای پس از انتخاب شدن، سفری به مشهد مقدس داشتند. در این قسمت، ماجرا را تا انتها می خوانید:

آیت الله خامنه ای: نخست وزیری برمی گزینم که حجت شرعی بر من تمام باشد
آیت الله خامنه ای در سفر خود به مشهد، طی سخنانی مهم، سرنخ هایی از پشت پرده ماجرا ها ارائه دادند. در بخشی از این بیانات آمده بود: «دو وظیفه تعیین نخست وزیر و وزیران و نظارت برکار دستگاه های اداری و دولتی کشور از بزرگترین وظایف رئیس جمهور است. رئیس جمهور اگر دید یک نخست وزیر و وزرا و حتی مدیران، کارشان مناسب نیست، از لحاظ قانونی نمی تواند بر دارد. لذا در آغاز کار رئیس جمهور موظف است با دقت با ملاحظه همه جوانب ببیند چه کسانی را در راس امور خواهد گماشت. ... من برای این کار باید حداکثر دقت را بکنم تا حجت شرعی را برای خودم و استدلال الهی را که در مقابل خدا بشود جواب داد، برای خودم تأمین کنم. من با تجربه ای که در این چهارسال دارم که تجربه گرانبها و ارزنده ای است و همه جور افرادی را در این چهارسال و قبل از این چهار سال در رأس مسئولیت های مختلف مشاهده کرده ام، آدم هایی که دیدها و روش های مختلف داشته اند، بعضی ها خودرأی بودند، بعضی ها متکی بر افکار دیگران بودند، بعضی ها از لحاظ تعبد فوق العاده با دقت بودند. همه جور فکر و سلیقه ای را از اول انقلاب تا به حال دیده ام. من از این تجربه باید استفاده کنم و با دقت و ملاحظه جوانب کار انتخاب کنم. و من می توانم اینجا در کنار آستان علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) و در حضور شما ملت که یک اسطوره و نمونه ای از ملت ایران هستید، با کمال قاطعیت بگویم که در این انتخاب بزرگ و در این کار حساس و در این انجام بزرگترین تکالیف رئیس جمهور آنچنان عمل خواهم کرد که حجت شرعی برای من تمام باشد.» (روزنامه جمهوری اسلامی9/6/64)

امام خمینی: آیت الله خامنه ای فردی شریف، صادق، متعهد و روشن بین است
چندی بعد نیز، در سالروز عید سعید غدیرخم، مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری در جماران برگزارشد. امام خمینی (رضوان الله علیه) در بخشی از این حکم آورده بودند: «بحمد اللَّه تعالى با تأییدات خداوند متعال-جلّ و علا- و دعاى خیر حضرت ولى اللَّه الاعظم -روحى لمقدمه الفداء- چهار سال ریاست جمهورى اسلام با خیر و سلامت و قدرت و عظمت سپرى شد و ... ملت متعهد، با عزمى والا و قدمى ثابت، از پیر نود ساله تا نوجوان تازه بالغ، براى چهارمین بار براى تعیین سرنوشت خویش به سوى صندوق هاى رأى هجوم آورد و یاوه گویان و خیالبافان را بر خود لرزاند و فردى شریف از سلاله پیامبران را براى خدمت به اسلام و ایران و مسلمانان و ملت برگزید و این مسئولیت سنگین را بر عهده کسى گذاشت که چهار سال در این مقام، صادقانه و با تعهد و روشن‏بینى به ملت و اسلام و ایران خدمت نمود؛ و این، پس از خدماتى بود که قبل و بعد از انقلاب انجام داده بود؛ "جَزاهُ اللَّهُ خَیراً".
رئیس جمهور محترم باید توجه داشته باشند که در پیشگاه مقدس حق- جلّ و علا- واقع است و آنچه بر او از خطرات قلبى  و تمایلات سرّى تا اعمال مُعلن [آشکار] و مخفى مى‏گذرد، در حضور حق است و چیزى را نتوان از او- جلّ و علا- پنهان کرد، هر چند از خلق خدا پنهان باشد. و باید توجه نمایند که در مقامى هستند که یک جمله او گاهى مؤمنى را ساقط کرده و متعهدى را از بین مى‏برد، و یا غیر صالحى را به مقامى که شایسته آن نیست مى‏رساند؛ گاهى یک سخنرانى او، جمهورى اسلامى و کشور را نور مى‏بخشد و گاهى بعکس. مقام خطیر است و خطر بزرگ، به خدا باید پناه برد و از او استمداد کرد. همه دست‏اندرکاران- بویژه رئیس جمهور- باید از چاپلوسان دغلباز و زبان بازان حیله‏گر بر حذر باشند و مشاوران خود را از اشخاص سابقه‏دار که تعهدشان قبل از انقلاب مشهود بوده است، انتخاب کنند. بسا که منحرفان و منافقان، خود را با ظاهرى آراسته به تقوا جا بزنند و با دست ما به اسلام و کشور اسلامى صدمه زنند.» (صحیفه امام، جلد19، صفحه369)

انتقاد آیت الله خامنه ای از دولت موسوی در مراسم تنفیذ
پس از قرائت حکم، رئیس جمهور به سخنرانی پرداخت. آقای هاشمی رفسنجانی درباره آن روز می نویسد:«آیت الله خامنه ای در اظهاراتشان از نقاط ضعف عملکرد دولت با کنایه یاد کردند.» (امید و دلواپسی، کارنامه و خاطرات سال1364هاشمی رفسنجانی، صفحه240)
در بخشی از سخنان آیت الله خامنه ای آمده بود: «ریشه مشکلات امروز ما وابستگی اقتصادی به خارج از این مرزها ومنحصر بودن درآمد ما به درآمد حاصل از نفت است. فقدان یک برنامه همه جانبه اقتصادی و گرایش به دولت سالاری یکی دیگر از مشکلات ماست که نتایج این مشکلات را در کاهش رشد اقتصادی و گاهی در رشد منفی اقتصادی مشاهده می کنیم. باید در زمینه اقتصادی برنامه ریزی مستقل از نفت انجام بگیرد. گرایش به افزایش تولید داخلی به وجود آید و شدت پیدا کند و استفاده از سرمایه ابتکار و مدیریت و همکاری مردم جدی گرفته شود.» (همانجا)

تأکید مجدد بر حق رئیس جمهور در انتخاب نخست وزیر
آیت الله خامنه ای که همه شمشیرهای جناح چپ را برای اجبارشان در معرفی مجدد موسوی از رو بسته می دیدند، در مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی نیز مجدداً بر اختیارات رئیس جمهور در این امر تأکید کرده و گفتند: «این سوگند یک سوگند شرعی است و یک سوگند جدّی است و صرف تشریفات نیست. خود قانون اساسی ابزارهای لازم برای عمل به این سوگند را مشخص کرده که اگر آن ابزارها باشند، عمل به این سوگند امکان پذیر است و الّا نه. و مهم ترین آن ابزارها چیزی است که در اصل 124 و 133 [اصول مربوط به تعیین نخست وزیر و وزرا توسط رئیس جمهور] ذکر شده است. در صورتی که رئیس‌جمهور این ابزارها را در اختیار داشته باشد، خواهد توانست به این سوگند عمل کند وگرنه این سوگند، حکم فقهی‌اش برای فقها روشن است.... من یک طلبه کوچک و یکی از شاگردان امام عزیز و بزرگوار هستم و هیچ ادعایی ندارم. اما با این ابزارها می توانم و این قدرت را دارم که این مسئولیت را انجام دهم.» (روزنامه کیهان18/7/64)

آقای هاشمی: موسوی به آیت الله خامنه ای تحمیل شد
گرچه عدم تمایل آیت الله خامنه ای به انتخاب مجدد موسوی واضح بود اما به هر حال به خاطر کارشکنی ها و بدعت هایی که جناح چپ موجود در سه قوه انجام دادند (از جمله نامه به امام و یا گفتن این نکته به امام که در صورت رفتن موسوی، جبهه ها از نظر روحی تضعیف می شوند) آیت الله خامنه ای پس از فراز و نشیب های فراوان مجبور شدند تا به خاطر مصلحت نظام و در راستای تبعیت از ولی فقیه، با اکراه تمام مجدداً میرحسین موسوی را جهت نخست وزیری به مجلس معرفی نمایند.
چگونگی و روند این امر (که در دل خود ماجراهایی نظیر 99 نفر را آفرید) خود مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد و به امید خدا در آینده به صورت جداگانه و مفصّل به آن خواهیم پرداخت.
اما به عنوان خاتمه، می توان برخی از علل این معرفی را خلاصه وار، در مصاحبه آقای هاشمی رفسنجانی با روزنامه کیهان ملاحظه است:
«س:آیت الله خامنه ای در دوره دوم ریاست جمهوری شان نمی خواستند آقای موسوی را مطرح کنند تا این مشکل از ریشه حل شود. این را توضیح بفرمایید.
ج: همین طور است. ایشان او را قبول نداشتند و خیلی صریح هم می گفتند که قبول ندارم. ... این بحث مفصل است. ایشان می دیدند که توافق ندارند. تقریباً بر ایشان تحمیل شد.
س: یعنی حمایت حضرت امام از آقای موسوی باعث چنین کاری شد؟
ج: امام هم روی ملاحظاتی می گفتند آقای موسوی باشد.
س: ملاحظات حضرت امام را بفرمایید.
ج: از داخل مجلس جمع زیادی نامه می نوشتند و در بیرون هم این گونه منعکس می کردند. حتی افرادی از جبهه نامه نوشتند که جبهه آسیب می بیند. دوستانی که بعداً مجمع روحانیون شدند، در اطراف امام بودند. عوامل زیادی دست اندرکار بود. آیت الله خامنه ای هم تسلیم امام بودند و اگر امام نظر صریحی می دادند، ایشان تکلیفی برای خودشان قائل نبودند و می پذیرفتند. در این قضیه هم همینطور شد و پذیرفتند. البته بهتر است این گونه مسائل را از خود آقایان بپرسید. من مایل نیستم در چنین مواردی وارد شوم.» (بی پرده با هاشمی رفسنجانی،صفحه111)
و این چنین، فصلی دیگر رقم خورد از کتاب سرگذشت عده ای که ولایت فقیه را فقط تا وقتی می خواستند که برآورنده تمایلات آنان باشد و همچنین برگ درخشان دیگری افزوده شد بر کتاب عمل کسانی که گرچه تحت تهمت «عدم پیروی از ولایت فقیه» بودند، ولی به یک اشاره ولی امر، تمام تمایلات خود را زیر پا گذاشتند و به فرامین ولی گردن نهادند. آری، به درستی که «تاریخ روشنگر نسل های آینده است.» (صحیفه امام، جلد 3، صفحه 434)

  
 

راه دبي نزديك تر است يا اروپا؟

خاندان هاشمي با خريد خانه هايي در دبي به راحتي فاصله نه چندان زياد دبي تا تهران را هر چند روز يك بار طي كرده و با مهدي هاشمي ملاقات مي كنند.

خروج يك باره مهدي هاشمي از كشور كه هم زمان با افشاي دخالت هاي وي در قضاياي پس از انتخابات انجام شد، هر چند از سوي وي و نزديكانش در جهت تكميل تحصيلات عنوان شد اما صدور حكم قانوني براي بازداشت مهدي هاشمي اين داستان را وارد ابعاد تازه تري كرد. به گونه اي كه با ترس مهدي هاشمي از ورود به كشور، خاندان هاشمي در سايه سكوت خبري همواره در آمد و شد ميان ديدار با مهدي و تدارك مقدمات خروج از كشور و اقامت در كشورهاي خارجي هستند.

با ملاقات همسر و فرزندان مهدي هاشمي با وي در خارج از كشور رويه قرارهاي خانوادگي با فرزند فراري رئيس مجمع تشخيص مصلحت اين روزها اكثرا در دبي انجام مي شود. مهدي هاشمي كه پيش از اين ديدارهاي خود را در كشورهاي عربي و اروپايي انجام مي داد چند ماهي است كه بيشتر به دبي سفركرده و راه نزديكتري براي ديدار با خانواده اش فراهم كرده است.

در همين زمينه، در ماه آغازين تابستان 89 عفت مرعشی همسر آقای هاشمی رفسنجانی و فاطمه هاشمی دخترش برای ملاقات با مهدی هاشمی به دوبی سفر کردند. اين سفر در حالي انجام شد كه سارا لاهوتی دختر فاطمه هاشمی و عماد هاشمی فرزند محسن هاشمی نيز به همراه نفیسه اشراقی و فرزندش زهرا هم در دبي به سر مي بردند.
اين ديدارهاي خانوادگي جداي ديدارهايي است كه مهدي با برخي سياسيون اصلاح طلب مانند محمدرضا خاتمي در اروپا انجام داده است.

بنا بر اين گزارش، با توجه به استنكاف مهدي هاشمي از تن دادن به دستور مقام قضايي در بازگشت به ايران و توضيح در زمينه اتهامات وارده خاندان هاشمي با خريد خانه هايي در دبي به راحتي فاصله نه چندان زياد دبي تا تهران را هر چند روز يك بار طي كرده و با مهدي هاشمي ملاقات مي كنند.

در همين رابطه شنيده ها حاكي از آنستكه عماد هاشمي به همراه نفيسه اشراقي و دخترش پس از ديدار با مهدي هاشمي و گشت و گذار چند هفته اي در امارات و اروپا روز چهارشنبه هفته گذشته به كشور بازگشتند. اين در حالي است كه فرزند فائزه هاشمي نيز از متهمان وقايع پس از انتخابات بود قصد خروج از كشور به سمت انگليس و در مجاورت دائي خود مهدي هاشمي را دارد.



 

 

خاک برسرما که ازسيدحسن دفاع کرديم
حضور سيدحسن خميني در ديدار چهره هاي سياسي با رهبرمعظم انقلاب و خوش و بش وي با رئيس جمهور باعث خشم در حد انفجار رسانه هاي ضدانقلاب شد. وي اخيراً افطارخانه عبداله نوري را به خاطر حضور وابستگان به گروهک هاي ضدانقلاب ترک کرده بود.

  به دنبال حضور سيدحسن خميني در ميان ديدارکنندگان با رهبري و صميميت وي با رئيس جمهور، انبوه رسانه هاي ضد انقلاب که تا پيش از اين به دروغ از سيدحسن تمجيد مي کردند، زبان به عقده گشايي و فحاشي عليه وي کردند.
سايت صهيونيستي بالاترين که سال گذشته در اوج فتنه و به خاطر نشستن سيدحسن با سران فتنه در يک مجلس عروسي، به وي تبريک گفته و از او خواسته بود تا از پدر و پدربزرگ خود (مرحوم حاج سيداحمدآقا و حضرت امام رضوان الله تعالي عليهما) هم برائت بجويد، اين بار نوشت: آخوند خوب آخوند مرده است.
اين سايت صهيونيستي در مطلب ديگري که بالاترين امتياز (394 امتياز) را آورده، خطاب به سيدحسن نوشت: خاک بر سر من الدنگ احمق که در دفاع از تو چند خط نوشتم. به به اينجا رو با «آقا» عکس دو نفره مي گيري؟ خاک بر سر من احمق! تو برو به مهماني ما هم اينجا ]خارج از کشور[ در به در!
يکي ديگر از کاربران ضد انقلاب تصريح کرد «ما از خود خميني چه خيري ديديم که از نوه اش ببينيم». و بابک داد، کاتب فراري خاتمي در دولت اصلاحات که چندماه پيش از شجاع الدين شفا سلطنت طلب هتاک تمجيد کرده بود، نوشت: عکسهايت دردآور بود. راستش دردم آمد. چي مي شد مي ماندي و همان تسبيحت را مي چرخاندي؟ اجبار که نداشتي. آن وقت ما هنرمندها و ورزشکارها را به خاطر اين ديدارها به نقد مي کشيم.
يک کاربر بالاترين زير اين نوشته در کامنتي تصريح کرد: آقاي داد آيا بايد ايشان کار ديگري مي کرد؟ از ايشان توقع چيز ديگري داريد؟ صادق باشيم. مگر نامه پدر او ]سيداحمد خميني[ به آيت اله منتظري را نخوانده ايد؟ آيا سيدحسن اجازه مي دهد از پدرش انتقاد شود؟ آقاي داد اميدوارم به من نگوييد که سياست نمي داني و بايد گام به گام پيش برويم. ما بايد صداقت داشته باشيم... آخوند جماعت سر و ته يک کرباسند.
سايت صهيونيستي در مطلب ديگري تصريح مي کند که سيدحسن خميني از اول هم با جنبش سبز نبوده که حالا کسي بخواهد از او گله بکند: خدا وکيلي جوگيرتر از ما خودمونيم. يه روز عاشقيم يه روز فارغ. يه روز بابايي رو تا عرش مي بريم بالا، فرداش با کله مي کوبونيم زمين. بنده خدايي که از اول هم به طور مستقيم نگفته عضو جنبش سبزه، رفته به ضيافت که اون طرفي ها بودن. جرم کرده؟ مگه خودش اومده بود گفته بود که من رهرو جنبش سبزم که حالا بهش اين طوري فحش ميدين؟ حالا جالب اينه که توي اون ضيافته هاشمي هم بوده اما کسي به او پيله نميکنه که چرا رفتي. در صورتي که موضع آقا حسن خميني در قبال جنبش سبز درست مثل هاشميه. آخه هيچ فکر کردين اصلا اين آقا کيه که بايد بعد از رهبري بيشترين تعداد عکس رو ازش توي اون مراسم گرفته باشن؟ من فکر ميکنم دقيقاً نظر عکاس همين بوده که ما اين چيزا رو ببينيم و بهش فحش و بد و بيراه بديم. خلاصه اينکه اون نه رهبر جنبش سبزه و نه همراهش.
اما اين حرف ها باعث التيام سوختگي نسبتاً شديد کاربران ضد انقلاب -وعمدتاً خارج نشين- بالاترين نشد چنان که يکي از آنها در پاسخ به اين توجيهات نوشت: ماله کشي موقوف! اين ماله کشيهاي ما تا به کجا ادامه دارد؟ اگر افتخاري به ديدار احمدي نژاد برود، ميگوييم که دست بزرگ فتنه ميخواهد بين ما تفرقه بياندازد، ما که از نيت او باخبر نبوده ايم!! اگر هنرمندان کشور به ديدار رهبر بروند، ميگوييم مجبورشان کرده اند و چاره اي نداشته اند! اگر پروانه معصومي چادر بر سر فکند و با افتخار بگويد که من با تب سي و نه درجه به حضور رهبر رسيده ام، باز هم ميگوييم که حالا يه چيزي گفته! عجب جماعت خوش خيالي هستيم ما! براي کارهاي ناشايست هر کسي بالاخره توجيهي داريم! حالا که نوبت به حسن خميني و رفسنجاني رسيد واويلا! ديگر دست بزرگ فتنه رسماً از آستين درآمده و قصد نابودي جنبش سبز را کرده است! مهماني اش مال آنها و ماله کشي اش مال ما آدمهاي زودانگار و زودباور! اين چه ويروسي است که وارد ذهن و جان ما کرده اند؟ تا حرف از حسن خميني مي شود، همه خفه شوند و نگويند که با وجود اينهمه تنش و مشکلات به وجود آمده اخير، شرکت در ضيافت افطار در بيت رهبري ديگر چه صيغه اي است؟ تا حرف از رفسنجاني و کارهايش مي شود، داد همه درمي آيد که اي بابا الان چه وقت گفتن اين حرفهاست؟ رفسنجاني وزنه سنگيني است که همه کار ازش برمياد! تا حرفي از خرابکاري هايش پيش آيد فرياد واويلا و برچسب هاي تفرقه انداز و... بر سر ما باريدن مي گيرد!
هرچند که از اين قبيل واکنش ها در ميان محافل ضدانقلاب فراوان است اما به عنوان آخرين نمونه بايد به نوشته سايت خودنويس استناد کرد که نوشت: «آنها موفق شدند، تا من اين گونه بسوزم و تلخ و تند بنويسم».
شايان ذکر است مرحوم سيداحمد خميني رضوان الله تعالي در وصيت نامه خود به سيدحسن و ديگر فرزندان خود سفارش کرده است که در همراهي و پيروي ولايت فقيه ثابت قدم باشند. 

 

فحاشی بی‌بی‌سی به سبک زندگی ایرانیان

راه‌اندازی نیروگاه بوشهر و پیشرفت‌های چشمگیر علمی ایرانیان به قدری برای رسانه‌های غربی غیرقابل انکار است که دست به فرافکنی رسانه‌ای و تهمت‌زنی روی آورده‌اند.

هم زمان با راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر، سایت وابسته به دولت بریتانیا همچنان علیه ملت ایران دروغ پراکنی کرده و انواع صفات زشت را منتسب به مردم ایران کرده است.

بی‌بی‌سی فارسی که ادعای رسانه مردمی و زبان گویای مردم ایران را به یدک می کشد، در جدیدترین اقدام خود مردم ایران را کینه ورز، دروغ گو، چشم چران، دورو و متقلب، بی مسئولیت و غیرقابل اعتماد، عقب افتاده، غیر قابل تطبیق با دنیای مدرن، توخالی و از خود راضی و تحقیر کننده سایر ملل و اقوام خواند.

خبرنامه دانشجویان در این زمینه نوشت: این القاب زشت از سوی سایتی منتشر می شود که هدف تاسیس خود را ارائه تصویر درست از ایران و پرکردن خلا رسانه ای عنوان کرده است.

به نظر می رسد راه اندازی نیروگاه بوشهر و پیشرفت های چشمگیر علمی ایرانیان به قدری برای رسانه های غربی غیرقابل انکار است که دست به فرافکنی رسانه ای و تهمت زنی روی آورده اند.

هرچند وحدت و همبستگی ایرانیان در بحران های گوناگون چون جنگ تحمیلی و عبور از فتنه 88 و بحران های اقتصادی و تحریم ها مثال زدنی است با این حال رسانه ضد انقلاب بی بی سی در تحلیل کامل تحولات تاریخی ایران! می نویسد: ایرانیان مردمی که اتحاد و همبستگی بندرت داشته اند و صدمات زیادی از تفرقه دیده اند و مردمی که غرق در اعتقادات هستند و دوست و دشمن را تشخیص نمی دهند، نامید.

نوبت شمای این هفته بی‌بی‌سی فارسی این سوال را مطرح می کند که ایرانیان را به چه صفتی می شناسید؟ و در میان نظرات خود زشت ترین صفات را منتسب ایرانیان می کند.

با اینکه ایرانیان اغلب در میان سایر ملل، به میهمان نوازی و خانواده دوستی شهره اند با وجود این، بی‌بی‌سی می نویسد: ایرانیان توخالی و از خود راضی و بر خلاف نظر برخی دوستان اصلا مهمان نواز نیستند و فقط هدفشان از کشاندن مهمان به خانه نمایش دادن امکانات مالی به دیگران است!
 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 31 / 5 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد